Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svatba podruhé

13. 08. 2017 | Vaše příběhy
Kdybych tohle neslyšela na vlastní uši, nikdy bych tomu nevěřila. Ale jak jsem se ujistila, tak že i úplně neuvěřitelné věci se můžou stát a jsou pravdivé.

Moje kamarádka se vdávala a moc se na svatbu těšila a připadala mi jako malá holka. No, těšila se spíš až moc, protože její chování mi přišlo jako z filmu. Ale byla to moje nejlepší kamarádka a zároveň i já její družička, tak jsem její nadšení přehnaně sdílela taky. Navíc jsem si řekla, že proč se i v mém věku nemůžu někdy chovat jako puberťačka, ne?

A přiznávám se, bláznivinky a zkoušení líčení i účesů mě víc než bavilo a já byla nadšená. Někdy jsem si říkala, že je škoda, že jsem už vdaná, protože takovou krásu a radost bych chtěla prožít znovu. Kamarádce jsem o tom řekla a ta mi pověděla, že můj sen reálný je, že stačí jen chtít. „A já chci!“ skoro jsem na ni křikla a už jsem si v duchu plánovala, jak a co provedu a hlavně, jak to řeknu manželovi. Jenže zpět ke kamarádčině svatbě.


Po dokonalém zkoušení a perfektních přípravách jsme byly naprosto krásně vytrénované a za měsíc se chystala její tolik vytoužená svatba. Když nastal den D svatby, byla jsem jako na trní, protože mi najednou bylo trapně, že v pokročilém věku jsem družička. No vlastně no a co... žijeme jen jednou, tak proč by mělo být něco trapné. A navíc nechci patřit do skupiny žen, které se stydí něco dělat, že jim je jen víc roků.

Svatba se krásně vyvedla a všichni hosté byli skvělí a náramně se bavili. Já se tam doslova přežrala, ale když tam bylo tolik dobrot, že nešlo odolat. Jednoduše dieta šla stranou a já si řekla, že ten den se asi kalorie nepočítají a já si dám pořádně do nosu...
A když jsem měla v sobě i pár sklenek vína a dva panáky whisky, začala jsem brebentit. A řekla jsem své přání manželovi...

„To jako myslíš vážně??“ divil se manžel, když jsem mu řekla, že se mi svatba moc líbila a že bych si tu naši chtěla zopakovat. No on si myslel, že se musíme prvně rozvést a pak se znovu na stará kolena vzít!!
Tak takhle to teda není a musela jsem mu všechno vysvětlit. Chvíli koukal do země a pak na mě. „Čí to byl nápad?“ zeptal se a já mu řekla, že jen můj, že jsem si na to vzpomněla při přípravách oslavy na kamarádčinu svatbu. „No, tak pokud chceš, tak jo. Ale postaráš se o to ty. Moje klouby by asi nic nezvládly,“ řekl a zasmál se.

Sice nevím, co těmi klouby myslel, ale během půl roku jsem byla podruhé vdaná za stejného muže bez rozvodu :) Prostě jsme si krásně vše naplánovali a moc děkuji za pomoc našim dětem a hlavně za pomoc kamarádky Marušky, která mi dělala družičku :)

AničkaNov - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Hezky jsem se pobavila,pěkný příběh! Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice