Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svatební líčení: Byla jednou jedna princezna

18. 01. 2017 | Užitečné rady
Pokud jste si svůj svatební den do detailů vysnívaly při sledování pohádek a o šatech jste měly jasnou představu dávno předtím, než jste vyslovily svoje ano, zůstává jen jediné - doladit líčení. A protože princezny nechodí před oltář „zmalované“, vizážista vám poradí, jak dosáhnout přímo nadpozemsky krásného looku.

Pleť:

Pleť nevěsty musí být dokonalá a líčení dlouhotrvající. K tomu vám pomůže podkladová báze, která nejdřív vyhladí pleť a vyrovná jemné linky nebo první vrásky. Na bázi vizážista aplikoval zpevňující a hydratační make-up s výtažky z kaviáru. Jeho součástí je i korektor sloužící k překrytí drobných nedostatků a kruhů pod očima. Oblast pod lícními kostmi zvýraznil tvářenkou a na lícní kosti nanesl rozjasňovač.

Oči a rty:

Aby pohled získal hloubku, vizážista nejdříve nanesl do očního záhybu matný hnědý stín. Vykreslil s ním linii oka a rozmazal ho do ztracena. Na vnější část víčka nanesl perleťový hnědý oční stín a světlejším odstínem z paletky prosvětlil vnitřní část víčka. Následně je pomocí štětce zapracoval tak, aby nevznikly ostré přechody. Vnitřní linii oka vykreslil bílou kajalovou tužkou a na řasy nanesl černou řasenku. K výrazným očím zvolil vizážista už jen jemně nalíčené rty. Aby odstín dokonale ladil s tónem pleti, na hřbetě ruky smíchal dvě rtěnky světlejší a tmavší barvy.
svatební líčení







Tipy vizážisty:


Bílá kajalová tužka rozjasní i unavené oči. Před dnem D se málokterá nevěsta vyspí do růžova. A pokud je vyčerpání z příprav vidět na očích, doporučuji do vnitřní linie oka použít kajalovou tužku krémové barvy. Oko opticky zvětší a rozjasní.

„Zapečte“ make-up, svatební fotky budou dokonalé. Metoda „baking“ se používá hlavně při focení a když potřebujete, aby líčení vydrželo co nejdéle. Na svatební den je proto ideální. V oblastech kde se vám pleť nejvíce mastí, naneste hrubší vrstvu pudru. Nechte ho působit několik minut a potom nadbytečnou vrstvu oprašte štětcem.

Zapomeňte na kompaktní pudr. Namísto něho používejte sypký transparentní fixační pudr. Působí přirozeněji a lépe se přizpůsobí vašemu odstínu pleti.
svatební líčení















Zdroj, foto: Dermacol


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mám ráda decentní líčení,proto jsem tak byla nalíčená i na svatbě
Obrázek uživatelky
profil
je moc hezky nalíčenáSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles