Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svatební šaty roku 2007, nechte se inspirovat

2. 01. 2008 | Oblečení
Každá z nás po tom celý život touží, obléknout se sněhobílé svatební šaty a cítit se jako v pohádce. Zkoušet si ne jediné, ale více svatebních šatů jakoby se již tradicí a to v soutěži módních návrhářů, kteří se pravidelně snaží přesvědčit přítomnou porotu, že právě jejich Svatební šaty jsou určené a především vítězné pro daný rok.

Již poosmé se ve Velkém sálu paláce Lucerny v Praze konalo, napínavé klání, tentokrát 38 nejlepších módních návrhářů a návrhářek působících v České Republice, aby tak zvolily ty nejkrásnější Svatební šaty roku 2007.

Svatební šaty roku 2007 Svatební šaty roku 2007














"Pravidla soutěže Svatební šaty roku 2007 zůstávají stejná. Všichni návrháři se do soutěže mohli přihlásit pouze s jedním soutěžním svatebním modelem, na němž můžou plně realizovat své nápady a představy, zkrátka se na nich vyřádit. A to všechno proto, aby zaujali a pokud možno co nejlépe oslovili přítomnou porotu i diváky tady v sále pražské Lucerny," prozradila nám produkční akce Iva Crkalová, která zároveň neopomněla dodat, že nadále trvá zákaz použití svatební kytice. Mohlo by to prý zastínit a přehlušit styl a krásu vlastního modelu.

Večer se tentokrát nesl v duchu řeckých a bájných pověstí. Celý večer si tak vychutnávali moderátoři Jana Paulová a Pavel Zedníček oděni do andělské bílé.

Svatební šaty roku 2007 Svatební šaty roku 2007














Svůj model ve Velkém sále pražské Lucerny prezentovala i módní návrhářka a stylistka v jedné osobě, Helena Bedrnová. Šaty speciálně navrhla a ušila na míru první Vicemiss ČR Agátě Hanychové. Jednalo se o zářivě bílé svatební šaty z mačkané organzy a tylu. Modelu vévodí korzet zdobený dominantními stříbrnými kameny. Aranžovaná balónová sukně s dvoumetrovou vlečkou je zdobená malými diamanty. Exoticky působí asymetrický rozparek odhalující nohy,za niž se modelka nemusí stydět.

„Svatební šaty jsem připravila na míru pro Agátu Hanychovou. Agátu vidím jako extravagantní, nádhernou ženu, která se nebojí provokovat, proto jsem i svatební šaty koncipovala ve stylu vamp. Sexy korzet zdůrazní Agátinu štíhlou dokonalou postavu a asymetrický rozparek odhalí její nádherné nohy“, popsala model před začátkem večera autorka Helena Bedrnová.

Svatební šaty roku 2007 Svatební šaty roku 2007














„Navrhnout šaty pro Agátu pro mě byla velká výzva. Vzhledem k tomu, že je veřejným tajemstvím, že svatba s jejím přítelem Markem Šíšou je již na spadnutí, bude výběr svatebních šatů pro Agátu již brzy aktuální. Proto jsem chtěla připravit takový model, ve kterém by se modelka cítila opravdu jako na svatbě a mohla si tak všechno vyzkoušet nanečisto“, dodala návrhářka.

V odborné porotě zasedlo opět mnoho známých tváří z našeho společenského života, nechyběli ale i idborníci z uměleckého módního světa. Všichni návrháři po celý večer mezi sebou soutěžili anonymě pouze jen pod soutěžními čísly, takže přítomným návštěvníkům ani porotě stále není jasné, ke komu který model patří a to až do nesoutěžní části přehlídky, kdy se módní návrháři představili společně se svým svatebním modelem. Během večera se přítomným návštěvníkům předvedly hudební hvězdy českého šoubyznysu, mezi ně rozhodně patří naše česká bronzová slavice 2007 Lucie Vondráčková, která svým pěveckým výkonem mnohé ženy dohnala až k slzám s písničkou Strach. Pánové zpěváci měli tentokrát velkou převahu, Petr Muk, Pavel Vítek, který celý večer odstartoval a italský zpěvák David Mattiolli. Součástí večera byla i exkluzivní autorská přehlídky nejnovější kolekce módní návrhářky Valentiny Armandi, která se stala vítězkou předchozího ročníku soutěže Svatební šaty roku s modelkou Ivou Kubelkou.

Svatební šaty roku 2007 Svatební šaty roku 2007














Vzrušující večer plný neuvěřitelných zážitků a pocitů nakonec vítězně odhalil nejkrásnější model Svatebních šatů pro rok 2007. První cenu za svůj model si odnesla Naďa Moravcová se soutěžním číslem osm, která to od poroty vůbec nečekala.

"Je to pro mě tak neuvěřitelné, že jsem mezi těmi všemi návrháři vyhrála právě já, nemůžu tomu sama ještě uvěřit. Jsem hrozně moc překvapená a šťastná je to první vítězství v mém životě a doufám, že to taky není poslední," svěřila se vítězka soutěže Svatební šaty krátce po skončení slavnostního večera. K zaslouženému vítězství přišli na pódium poblahopřát Josef Klír, Helena Bedrnová, Petra Pilařová, Marie Zelená a další návrháři a osobnosti večera.

Cenu publika získala návrhářka Zoryana Stekhnovych a Cena návrhářů byla udělena Pavlu Vlasákovi.

Svatební šaty roku 2007 Módní návrhářka Naďa Moravcová, navrhuje modely pro Couture Atelier Moravec, který má sídlo v Teplicích a butik v Praze v obchodním Centru Chodov. Specializací ateliéru jsou především letní a společenské šaty. Pro zmíněný ateliér pracuje především jako módní návrhářka a vedoucí obchodu. Mezi zákazníky Couture Atelieru Moravec patří mimo jiné také spousta významných osobní české republiky (Andrea Vránová Kloboučková, Radka Kocurová, Lenka Taussigová, Vlaďka Erbová).

-kep-

Foto: Aleš Kartal
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
=D no tak tohle není teda vůbec můj styl=)
Obrázek uživatelky
profil
ano ano moc krásné stavební šaty suprSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
je to moc pěkné a co ty plnější kde je moda-ti se taky vdávajíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak tomu už říkám svatební šaty.Být o hodně let mladší určitě bych si vybrala.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkale ty 4 šaty nevypadají nejhůř,hned bych se vdávalaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles