Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svět ženy LIDÉ - životní příběhy slavných osobností

25. 03. 2008 | Úspěšní lidé
Zajímavé osudy populárních osobností z oblasti kultury, módy, sportu…... Příběhy lidí, kteří nějakým způsobem "změnili svět", legendy (nejen) stříbrného plátna, současné "idoly", bydlení a trendy hvězd showbyznysu, exkluzivní rozhovory, zajímavé a originální fotografie, trendy a novinky, které letí (kosmetika, hudba, literatura, film, TV...).

Časopis není "bulvární", je psaný zábavnou a čtivou formou, která vzbudí zájem a určitě nenudí! Své si najde opravdu každý, kdo rád čte a zajímá ho svět kolem nás.

V záři reflektorů  je tentokrát Eva Longoria
Ještě před rokem jste mohli Gabriele Solis jedné ze „Zoufalých manželek“ její sladký život jen závidět. Za poslední půlrok ji ale potkalo tolik nepříjemnosti, že byste s ní určitě neměnili.

Svět Ženy LIDÉVšechno to vlastně začalo její červencovou svatbou s basketbalistou Tonym Parkerem v Paříži ………………..více na straně 4.

Kdo je na výsluní? Přece charismatický George Clooney, který řadu let patří k nejoblíbenějším hereckým hvězdám. Nejen, že je jeden z nejžádanějších „starých mládenců“ Hollywoodu, ale víte, že byl zvolen nejvíce sexy žijícím mužem planety?
Podívejte se s námi, jak tento přitažlivý muž vypadal jako malý klučina ……

Nemusíme však chodit až do Hollywoodu, jistě mi dáte za pravdu, že obrovské kouzlo má i Jiří Langmajer,  který sice novináře nemá moc v lásce, ale nám „mezi čtyřma očima“ řekl, jak se věnuje svým dcerám, jakou má oblíbenou hudbu, čím krásně voní a co je pro něj divadlo.

Myslím, že v každé z nás je touha prožívat lásku s partnerem, který je pro nás „ten pravý“.
Možná právě toto se podařilo páru Demi Moore a Ashton Kutcher, přes poměrně velký věkový rozdíl patří mezi nejstabilnější páry. Copak na to asi říká Bruce Willis?

Nesmí tu samozřejmě chybět pohled na osobnost, která hýbe módou Calvin Klein, provokativní, sebevědomý, se stylem a s fanoušky po celém světě.

Z legend jsme pro vás tentokrát vybrali Adinu Mandlovou a Led Zeppelin.

Žena, která chtěla změnit svět Bénazir Bhutto , odvážná, udatná, liberální, silná a krásná.


„Svět ženy LIDÉ“ –   životní příběhy slavných osobností

 
Zdroj: Svět Ženy LIDÉ

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !