Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sýr Philadelphia vyhlašuje kulinářskou soutěž

3. 10. 2014 | Zajímavosti
-Komerční sdělení-

Hledáte inspiraci, která obohatí vaší všední kuchyni?


Vyzkoušejte pokrm připravený z krémového sýru Philadelphia. Ten si pomalu, ale jistě v našich ledničkách nachází své místo. Jak se dozvíte z českých stránek sýru Philadelphia www.philly.cz, nebo z fanouškovské stránky na Facebooku www.facebook.com/phillycz, lze z něj připravit nekonečné množství variant neodolatelných dortů, koláčů, ale i polévek, omáček, salátů a mnoho dalšího.

Inspirovat vás může i aktuálně probíhající soutěž, která na fanouškovských stránkách sýru Philadelphia probíhá. Pravidla jsou jednoduchá, stačí vyfotografovat pokrm, který jste připravili ze sýru Philadelphia, včetně originální krabičky sýra a při troše štěstí doputujete až do finále, které proběhne v sobotu 4. října 2014 při Gurmánských slavnostech na zámku Loučeň.

sýry PhiladelphiaMožná se v soutěži necháte inspirovat labužnickými zážitky z letních cest. Po návratu z dovolené se nemusíte jen probírat hromadou fotografií. Pokuste se uvařit pokrm, který vás v poslední době zaujal. Sýr Philadelphia je ve světě velmi oblíbený a na jídla, která jsou z tohoto krémového sýra připravena, narazíte celkem často a ani o tom nemusíte vědět.

Inspirujte se zajímavými recepty s fotografiemi hotových pokrmů ze sýru Philadelphia, které kolují na internetu. Najdete mezi nimi polévky, hlavní pokrmy a dipy. K nakousnutí ale nejvíce lákají dorty, kvůli své nezaměnitelné krémové konzistenci. V diskuzích se dočtete osvědčené rady od zkušených kuchařek a kuchařů, jak s pomocí krémového sýru vytvořit opravdové zázraky.

Soutěž probíhá na facebookových stránkách sýru Philadelphia www.facebook.com/phillycz od 15. do 28. září 2014. Během této doby můžete připravit jakýkoliv pokrm ze sýru Philadelphia a vyfotit ho s  originální krabičkou od  sýru. Výslednou fotografii pak zašlete na uvedený e-mail a budete zařazeni do soutěžního alba. To se bude od 22. září nacházet na fanouškovských stránkách krémového sýru Philadelphia. Tam budou moci všichni uživatelé pomocí tlačítka like ohodnotit, které jídlo se jim líbí nejvíce. O půlnoci z neděle 28. září na pondělí 29. září 2014 skončí na Facebooku soutěž a budou vyhlášeny výsledky. Tři nejlepší kulinářské výtvory s nejvyšším počtem „lajků“ se zařadí do závěrečného klání a další tři recepty vybere čtyřčlenná porota. Finále proběhne v sobotu 4. října 2014 při Gurmánských slavnostech na zámku Loučeň.sýry Philadlphia

Gurmánských slavností na zámku Loučeň se můžete účastnit s celou rodinou. Kromě finále soutěže se sýrem Philadelphia bude v areálu zámku probíhat bohatý program soutěží pro malé i velké. Děti si budou moci vyzkoušet své gastronomické vlohy v mnoha disciplínách, jako plnění věnečků, hod jablkem nebo hledání krávy v bludišti. Kromě labužnických her ochutnáte speciality od českých i zahraničních výrobců lahůdek, nápojů a dezertů. Připraven bude i kulturní zážitek v podání komorního orchestru, jehož koncert proběhne v barokních zámeckých prostorách pod širým nebem.






Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Sýr Philadelphia vyhlašuje kulinářskou soutěž:

Sýr Philadelphia vyhlašuje kulinářskou soutěž
Sýr Philadelphia vyhlašuje kulinářskou soutěž
Sýr Philadelphia vyhlašuje kulinářskou soutěž
Sýr Philadelphia vyhlašuje kulinářskou soutěž
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles