Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tajemství dokonalé ženy

6. 07. 2009 | Úspěšní lidé
Prvotřídních žen mnoho nepotkáte, protože nemají potřebu se předvádět. Netlačí se v exkluzívních buticích, neobíhají rauty a večírky s tváří nastavenou k líbání. Můžete je však potkat na mezinárodním kongresu, nebo třeba v bance. Možná právě vysvětlují řediteli, co znamená pro cenu zlata new yorský akciový index z minulé noci. Místo modrých tulipánů milují obyčejné pivoňky a dávají je do hliněné vázy. Jsou proklatě nemoderní, a přece mají stále častěji hlavní slovo. Nenechají si nic předepisovat a občas se samy na sebe zasmějí. Vzbuzují obdiv, úctu i touhu...

Dokonalá žena třetího tisíciletí

1. Nehledá v muži ochránce, ale to ještě neznamená, že nikdy nepotřebuje silné rameno. Nehledá ani živitele, ale to neznamená, že neklade důraz na  finanční jistotu. Lékaři a advokáti jsou vítáni, ale ošetřovatelé koní a světoběžníci taky. Prvotřídní žena chce muže, který může nabídnout víc než svaly a peníze. Muže, který umí dát najevo své pocity, smát se, plakat a nádherně milovat.

Tajemství dokonalé ženy2. Ví, které body mírové Daytonské dohody zranily Srby. Nečte bulvární tisk, jen seriózní noviny. Občas se zahloubá do hospodářských týdeníků. Je přece rozkošné poznat cenu či kávy na světových trzích.

3. Neskrývá své já pod bohaté a pestré peří, líčí se velmi nenápadně. Že dobře vypadá, není odvislé od oblečení, ale od její dobré nálady. Ano, jistě šaty dělají člověka... Ale k čemu je honosné balení, když je v hlavě prázdno?
Mnoho na sobě můžeme vylepšit samy!

4. Nezaměnujme milostné aféry s přátelstvím, i proto, že se sebou nerada nechává manipulovat. Okruh jejích přátel je pestrý jako paleta, malíře – od ředitele banky až po ženu se čtyřmi dětmi v domácnosti. Na přátelích oceňuje humor, loajálnost a příjemný rozhovor.

5. Že má příliš malá prsa? Ano, ale rozkošná. Dlouhý nos? Působí zajímavě. Velká ústa? Mohou být erotická. Věcmi, které se nedají změnit, se nezabývá. Je však disciplinovaná – zdravě se stravuje, cvičí a celé týdny vydrží bez alkoholu. Listy hlávkového salátu konzumuje doma, nikoli v restauraci , při sportu dává přednost  „sólu“ před skupinou. Občas zahřeší nad hranolky s majonézou, ale netrápí se výčitkami.

6. Sází na své ženské přednosti – šarm, diplomacii a schopnost vcítit se do problémů druchých. Nepotřebuje jiným ukazovat v čem je dobrá, ona to ví, a teprve když sama bude chtít, ukáže to.

7. Nikdo na ní nepozoruje, zda má hodně, nebo málo peněz. Je jedno, jestli je na jejím kontě odliv, nebo příliv – důležité je, že se s oběma situacemi umí žít. Nevytahuje se, ale ani neskuhrá.

8. Vedle pěstěné postavy a svůdného pohledu má ještě něco navíc – vysokou inteligenci.

Sexy  čtyřicátnice

Britský novinář Lee Eisenberg popisuje ženy, které již překročily třicáté Tajemství dokonalé ženynarozeniny, že stojí na hrozivé hranici čtyřiceti let a začínají se bát stáří. Nemusejí ztrácet sebevědomí, říká novinář vždyť dnes jsou čtyřicátnice nesmírně atraktivní, štíhlé, mnohé mají ještě nedospělé děti. Čtyřicátnice už vědí, co od života chtějí, jsou zkušené a sexy. Nevěříte? Tady je pár důkazů:
 
Dokáží odlišit skutečného muže od „primitivního svalnatce“.

Umí se chovat k mužům jako k dětem, ale tak, že jim to nevadí.

Dokáží přivést dvacetileté chlapce k šílenství.

Umějí vařit a člověk si u nich pochutná.

Vědí že kouskem látky na těle je mnohem atraktivnější a přitažlivější než úplně nahá.

Umějí se správně nalíčit.

Jsou trpělivé ke starším lidem.

Chápou mužovu slabost pro hokej a kopanou.

Vědí, že skutečný zázrak udělá pár kapek parfému na správných místech těla.

Nevěří mužům, kteří říkají, že nejkrásnější jsou ženy po čtyřicítce

Valaška - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
snad bychom chteli byt vsechny, ne?
Obrázek uživatelky
profil
Jenomže to už pak nebude žena, ale anděl!!! A co pro své zlepšení udělají muži, aby se jí alespoň částečně podobali? Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles