Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Take me out - 12.10. 2017

12. 10. 2017 | Televizní tipy
tento čtvrtek ve 22.30 zavítá na obrazovky TV Prima další, již pátá epizoda seznamovacího pořadu Take me out. Připravte se vejít do džungle plné fantastických gazel a přenádherných šelem. Začíná nový díl zábavné seznamovací show Take Me Out, ve které si 30 česko-slovenských dívek vybírá muže svých snů. Tři odvážní uchazeči o jejich přízeň se dnes rychle přesvědčí, že stojí tváří v tvář divokým lvicím.

Zpátky do trenek!


Postavit se do záře reflektorů, není jen tak. Nechat se při tom změřit přísným pohledem od hlavy až k patě, to už vůbec ne. Ale Richard si s tím hlavu očividně neláme a za pár minut už stojí na pódiu v trenkách. Je to však rozumné? Moderátoři Jakub Prachař a Milan Junior Zimnýkoval hned v úvodu varují: pozor na ty mršky! Ženy někdy umí být zlé.

Take me out - 12.10. 2017V okamžiku, kdy vstupuje na scénu, se Richardovi zrychlí tep a rozbuší srdce. Jako profesionální masér slibuje té, která si ho vybere, každý večer masáž a koupel s granátovým jablkem. Vrhá se do jámy lvové po hlavě, ale běhá po pódiu, jako by si spíš chvílemi přál vzít do zaječích. Většina dam se shoduje, že černé vlasy, modré oči a masáž vůbec nejsou špatná kombinace. Zvlášť tehdy, pokud by ta masáž mohla být taky trošku erotická. Jenže zazní i obavy, aby v těch trenkách vůbec něco bylo.

Youtuber riskuje


Další muž pořádně riskuje a na začátku o sobě prozrazuje jenom to, že je Kuba. Odjakživa se sice říká, že risk je zisk. Ale v show, kde všechno závisí na prvních dojmech, by se to naopak vůbec nemuselo vyplatit. Ba dokonce až nepěkně vymstít!

Dívky na sebe nenechají s hodnocením dlouho čekat. Kuba je na jednu stranu slaďoučký. Na druhou stranu vypadá přesně jako křeček, kterému mění piliny: totálně vystrašeně. Následující otázka na tělo odhaluje, že mu je teprve 19 let. Kuba je youtuber. Má přichystané pořádné vystoupení s choreografií a nebojí se rapovat. Před kamerou se rozhodně nestydí.

Direkt do svalnatého břicha


Marcel není v trenkách, zato dorazil rozhalený, aby žádná ze slečen náhodou nepřehlédla jeho svaly. Prostě se s tím nepáře. Když to takhle vybalil hned v prvním kole, co bude dál? Dámám už asi kousavé poznámky došly, protože se drží zkrátka. Tedy, zkrátka úplně ne. Některá chce, ať ta rozepnutá vesta rovnou letí dolů. Jiná osahává svaly. A další rovnou servíruje direkt do Marcelova svalnatého břicha.

Ale ani to nemůže zastavit třetího muže. Marcel se zavěsí na hrazdu, která by každého druhého definitivně zničila, a jeden cvik za druhým si mákne až do velkolepého finále. Tak už to chodí v Take Me Out, zábavné seznamovací show, ve které se může stát úplně všechno.

Pátý díl seznamovací show Take me out můžete sledovat 12.10. 2017 od 22:30 na TV Prima. 


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Take me out - 12.10. 2017:

Take me out - 12.10. 2017
Take me out - 12.10. 2017
Take me out - 12.10. 2017
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles