Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Taková normální rodinka se vrací – nové vydání

13. 03. 2011 | Knižní tipy
Název knihy: Taková normální rodinka se vrací – nové vydání
Autor: Fan Vavřincová
Nakladatelství: XYZ
Datum vydání: 2011
Vázaná vazba
Počet stran: 200 str.
Cena: 199 Kč

Rodinný klan Hanákových opět na scéně.
Literární předloha nového českého filmu, ve které se setkáme s některými hrdiny původní televizní série - Pavlou, Káčou, Zdeňkem, Aničkou, Raubíři (Honzou a Martinem) a poznáme nové přírůstky do rodiny - Manču, Míšu a Daisy.


xyz-kniha-takova-normalni-rodinka-se-vraciTaková normální rodinka patří mezi naše nejpopulárnější seriály a od sedmdesátých let se pravidelně vrací na obrazovky. Nyní poznáte nové příběhy ze života ztřeštěné rodiny, které se odehrávají po třiceti letech.

Pavla s Káčou se svědomitě snaží vychovávat děti i vnoučata, i když je to někdy pěkně tvrdý oříšek. Výtečně jim to kazí Kaččin muž Zdeněk. K dvojčatům Honzovi a Martinovi, kterým dříve nikdo neřekl jinak než Raubíři, a jejich sestřenici Aničce po čase přibyla Manča. Ta dráždí Káču nekonvenčními účesy a náušnicemi. Honza si navíc přivede roztomilou Míšu, které Pavla nemůže přijít na jméno… Martin je jiný. Ze samého sezení u počítače asi přiroste k židli.

Ačkoli se každý z hrdinů dívá na svět úplně jinýma očima, nakonec se všichni dohodnou a láskyplný nadhled i svérázný humor jim pomohou vyřešit všechny hrozící konflikty.

Více informací nejen o této knize Taková normální rodinka se vrací – nové vydání se dozvíte také na stránkách nakladatelství XYZ.

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Taková normální rodinka se vrací – nové vydání:

Taková normální rodinka se vrací – nové vydání
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka