Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Talkshow Geni a Míši 14.12. 2014

14. 12. 2014 | Televizní tipy
Do dalšího dílu TGM: Talkshow Geni a Míši s datem 14.12. 2014  přijali pozvání herec a moderátor Aleš Háma, zpěvačka Tereza Černochová a herec, malíř, zpěvák, textař, zkrátka všeuměl František Ringo Čech.

TGM: Talkshow Geni a Míši 14. 12. 2014:


Moderátoři Michal Suchánek a Richard Genzer si za aktivního režisérského dohledu Ondřeje Sokola povídají, ale také hrají s různými hosty v klubu La Fabrika. 

Talkshow Geni a Míši 14.12. 2014Tento díl zcela ovládl jeden z hostů – František Ringo Čech. Účast v pořadu přijal pod podmínkou, že by si rád na celý pořad dohlédl. Proto byl ve studiu celou dobu a aktivně se zapojoval do debaty s dalšími hosty. „Budu jako myška, nebudu rušit,“ sliboval. Poté moderátoři pozvali herce a moderátora Aleše Hámu. A hned na úvod se začali bavit o rybaření. František Ringo vysvětlil, že rybář je i jeho syn, který s Alešem kamarádí a vyráží s ním občas na ryby. 

Nechápavě ale vysvětloval, že oni sice ryby chytají, ale pak je zase pouští zpátky. „Proč to děláme? Protože nás baví ten proces lovu,“ vysvětloval Aleš. Michal chvíli poslouchal, jak se Aleš s Geňou střídavě rozplývali nad tím, jak je fajn posedět si u vody na rybách, a zeptal se: „A nenapadlo vás někdy sedět místo toho doma a pustit si třeba rádio?“  Pak přešli na téma, že je hezké mít před sebou během nějaké činnosti cíl. „Třeba když vyrazíme na běžky, když doběhneme a je tam hospoda, hned je to veselejší.“ „Vždyť si do té hospody můžeš dojet autem,“ nechápal opět Michal. Michal se pak ptal na cestování, na Alešův pobyt v USA, během nějž se živil mimo jiné jako fotbalový trenér.

Fotbal jsem nikdy nehrál, ale pojal jsem to jako roli. Pointa je, že ta moje dvanáctiletá děvčata vyhrála svou soutěž a já za to dostal finanční odměnu 1000 dolarů. Za to jsem si koupil nářadí a s ním jsem pak dělal zahrady,“ líčil Aleš Háma. Pak vyprávěl o tom, co zažil na svých cestách do exotických zemí. „Baví mě ochutnávat místní speciality. V Peru je například národní jídlo morče.  Ochutnal jsem ho, je to dobré, ale nemá žádnou výraznou specifickou chuť. Zajímavé taky bylo, když mi jeden Indián v Amazonii nabídl červa, kousl jsem do něj, bylo to geniální, jemňoulinká chuť,“ líčil Aleš. Povede se Alešovi při Klausově šusu stejně dobře jako na rybách?

Jako další host přišla zpěvačka Tereza Černochová. Moderátoři hned zavedli řeč na její čerstvou roli matky. František Ringo se vložil do debaty na téma dělání dětí a Tereza mu odpověděla: „Je mi jasné, že s tím vy máte zkušenosti.“ „A kolik,“ odpověděl Čech a dodal. „Váš táta byl jedinej, kterej mohl konkurovat Gottovi. Byl to génius, jeden z nejlepších zpěváků, jakého jsme kdy měli A protože jsme byli přátelé a měl jsem ho rád, vám odpustím všechno, můžete mi říkat, jak chcete, všechno vám prominu.“ „Já vás políbím,“ odpověděla mu na tato slova chvály na svého otce Tereza a hned tak udělala. „Ještě deset minut a je moje,“ předváděl se František. Hovor se pak stočil na Terezinu kariéru s kapelou Black Milk. Michala vzápětí zaujalo, že Tereza vystudovala Českou zemědělskou univerzitu v Praze, obor reprodukční biotechnologie. „Teď mi to do sebe celé zapadá, svobodná matka, odběr, inseminace,“ začal dumat a ptal se, jaký titul vlastně Tereza má.

„Jsem inženýr – reprodukční biotechnolog. „Vy taky osobně odebíráte sperma?“ ptal se Ringo a tohoto tématu se ještě chvíli držel. Vzpomínal na to, že se tomuto oboru v jistém slova smyslu také hodně věnoval. „Myslel jsem, že se tím odebíráním budu živit, ale když jsem zjistil, že by se tím tento můj koníček změnil v profesi a musel bych odebírat povinně, to už není hezké.“ „Není, to je právě ta řízená reprodukce,“ vysvětlila mu Tereza. „Proč nemáte rozpouštěné vlasy, proboha?“ odskočil najednou Ringo od tématu a díval se na Terezu. Michal kontroval: „Zrovna jsem chtěl říct  - proč nemáte vy rozpuštěné vlasy?“, čímž myslel Ringa. A ten si svou šedou hřívu rozpustil. „Hned byste byla víc hezká,“ řekl Ringo poněkud neomaleně. „Hrál jsem si před vámi na slušňáka, ale tohle je má pravá tvář,“ omlouval Ringo své drsné poznámky. Zpěvačka si je ale nebrala osobně a vrátila se k tématu. Vysvětlila, co je přehánění prasat a co je masná a mléčná kráva. Hovor se pak stočil na muže a Tereza přiznala, že momentálně žádného partnera nemá. „Já myslím, že chlapy lekáš. Krásně zpíváš, jsi inteligentní, ale chlapi mají rádi blbý nány. A to ty nejsi,“ vysvětlil Tereze František Ringo Čech. Co dalšího na sebe Tereza ještě prozradí?

Poté, co Tereza odešla ze studia, prostor dostal i František Ringo Čech. Moderátoři se s ním bavili například o malování a dali mu možnost, aby své malířské schopnosti hned předvedl. A tak Ringo začal malovat a vysvětloval, co na obraze vytváří. Michal přiznal, že zná jeho návody na balení žen. „To je umění, Suchoši, umění, pro které celý život sbíráš zkušenosti, čteš knihy od chytrých chlapů a chytrých ženských a tak získáváš schopnost sbalit každou ženskou, kterou chceš. Kolikrát je to otázka času. Když ji miluješ, tak to trvá i třicet let,“ líčil. A vysvětlil, že mají vystoupení s dalšími dvěma herci a že z každého představení několik žen odejde. „Ženské nesnesou pravdu, musí kolem ní mít vždycky nějaký obal,“ vysvětloval Ringo. Pak svou balicí techniku názorně předvedl na figurantce, kterou ovšem nejdřív upozornil, aby cokoliv, co uslyší, nebrala osobně. Čeho se od něj diváci ještě dočkají?

Premiéru dalšího dílu TGM: Talkshow Geni a Míši
uvidíte v neděli 14.12. 2014 ve 21.30 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Talkshow Geni a Míši 14.12. 2014:

Talkshow Geni a Míši 14.12. 2014
Talkshow Geni a Míši 14.12. 2014
Talkshow Geni a Míši 14.12. 2014
Talkshow Geni a Míši 14.12. 2014
Talkshow Geni a Míši 14.12. 2014
Talkshow Geni a Míši 14.12. 2014
Talkshow Geni a Míši 14.12. 2014
Talkshow Geni a Míši 14.12. 2014
Talkshow Geni a Míši 14.12. 2014
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík