Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Talkshow Geni a Míši 7.12. 2014

7. 12. 2014 | Televizní tipy
Do dalšího dílu talkshow Geni a Míši přijali pozvání český fleretista Alexander Choupenitz, kuchařský velmistr Zdeněk Pohlreich a hudebník a herec Ondřej Brzobohatý. Premiéru dalšího dílu TGM uvidíte v neděli 7. prosince ve 21.30 na Primě.

TGM: Talkshow Geni a Míši

7. 12. 2014


Moderátoři Michal Suchánek a Richard Genzer si za aktivního režisérského dohledu Ondřeje Sokola povídají, ale také hrají s různými hosty v klubu La Fabrika.

Jako první host Talkshow Geni a Míši  přišel český fleretista Alexander Choupenitz. Juniorský mistr Evropy a vicemistr světa. Jeho jméno se čte „šupenič“, takže pánové začali vstup lingvistickou vsuvkou. Alexander popsal rozdíly mezi šavlí, kordem a fleretem. Michal pak začal pokládat odborné dotazy typu: „Jaký je rozdíl mezi bodnutím a píchnutím?“ Nebo:

Talkshow Geni a Míši 7.12. 2014„Ty máš na sobě taky to lano s tou elektrikou?“
Alexander například vysvětlil, že za rok spotřebuje asi patnáct až dvacet fleretů. „Křičíte při tom?“ ptal se opět Michal. „Ano, hodně, ale ne při tom, spíš až po tom zásahu.“ Protože Ondřejovi Alexanderovo líčení připadalo trochu nepřehledné, poprosil ho, aby názorně předvedl s moderátory ukázku zápasu. A jelikož měl s sebou Alexander jen dva flerety, sám si vzal do ruky koště. „To je trochu francouzský styl,“ ocenil Alexander Michalův a Geňův postoj, když je učil správné držení zbraně. V šermování fleretem je Alexander mistr, přizná ale, že v životě nelyžoval. Jak si povede v Klausově šusu?

Druhým hostem pořadu Talkshow Geni a Míši byl vyhlášený šéfkuchař a gastronom Zdeněk Pohlreich.  Michala zajímalo, jestli se lidi hlásí sami, když chtějí v televizním pořadu Ano, šéfe! poradit, jak mají vést restauraci. „Hlásí. Ve většině případů jsou to zoufalci, kterým celý byznys padá na hlavu, a chtějí někoho, kdo by jim jejich trápení zkrátil. Tak napíšou mně,“ vysvětlil Zdeněk. Michal se také zeptal, jestli se Zdeněk odváží si jen tak zajít do nějaké restaurace na jídlo. „Proč ne? Jednou se mi ale stalo, že jsem někam vlezl a paní mi řekla: ´Já vás tu nechcu´. Já ale nedělám žádné vlny a chovám se slušně. To, co dělám v televizi, nemá nic společného s tím, jak se chovám v soukromí, já jsem relativně normální,“ vysvětloval. Moderátoři pak začali spekulovat, že by Zdeněk mohl těžit z hrůzy, kterou vzbuzuje, a v restauracích jíst zadarmo. „Já jsem dokonce slyšel, že existují lidi, kteří tvrdí, že se známe, vydávají se za můj předvoj a štáb, který si přišel omrknout situaci a fakt jedí zadarmo,“ řekl šéfkuchař. Michal přečetl slogan ze Zdeňkových stránek, že kuchyně je ideální místo pro legraci. „Pokud toho o vaření víš tak zoufale málo, jako já, je to v kuchyni neskutečná prdel,“ potvrdil Michal slogan. Co dělá Michalovi při vaření největší problém? A jaký recept Michal Zdeňka naučí?

Talkshow Geni a Míši 7.12. 2014Třetím hostem byl hudebník a herec Ondřej Brzobohatý. Geňa přečetl novinový titulek, který Ondřeje označuje za hypochondra. Ondřej Geňu utvrdil v tom, že není nepravdivý, a začala diskuse na téma nemoce a léky. Geňu zaujalo, že Ondřej jako nevystudovaný herec získal TýTý v kategorii Nejoblíbenější herec. Aby Ondřej dokázal, že si cenu zaslouží, rozhodl se předvést různé kategorie hostů. Ale trval na tom, aby ho pokaždé moderátoři vyhlásili. „Přijdu například jako host, který ví, že tuto show bude moderovat po vás, ale vy to ještě nevíte,“ strefil se Ondřej do moderátorů, které tím na moment zaskočil. „Já teda nevím, jestli chci tohle vidět,“ zareagoval Geňa. Po dalších ukázkách hostů Ondřej vznesl požadavek, že by chtěl vidět hosta, který je platonicky zamilovaný do Geni. Což Ondřej Brzobohatý rád předvedl. Pak se začali moderátoři s Ondřejem bavit na téma deníky. Michal přiznal, že si deník kdysi psával. „Já v tom deníku lhal. Psal jsem ho kvůli tátovi.“ Ondra potvrdil, že si taky psal deník, a to ve chvíli, kdy třeba něco řekl v afektu, tak to pak v deníku rozebíral. „Dělal jsem si takovou autoterapii.“ A hned v tom duchu pokračoval k moderátorům:  „Co jste si třeba včera řekli ošklivýho? Urazil tě někdy? A ty jeho?“ Pokládal otázky. Když Michal přiznal, že se občas ke Geňovi nechová hezky, Geňa prohlásil, že se mu rozhovor začíná líbit. K čemu Ondřej Brzobohatý v pořadu Michala přiměje?


Premiéru dalšího dílu TGM: Talkshow Geni a Míši

uvidíte v neděli 7. 12. 2014 2014 ve 21.30 na Primě.



Zdroj, foto: TV Prima


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Talkshow Geni a Míši 7.12. 2014:

Talkshow Geni a Míši 7.12. 2014
Talkshow Geni a Míši 7.12. 2014
Talkshow Geni a Míši 7.12. 2014
Talkshow Geni a Míši 7.12. 2014
Talkshow Geni a Míši 7.12. 2014
Talkshow Geni a Míši 7.12. 2014
Talkshow Geni a Míši 7.12. 2014
Talkshow Geni a Míši 7.12. 2014
Talkshow Geni a Míši 7.12. 2014
Talkshow Geni a Míši 7.12. 2014
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles