Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Taneční představení Lord of the Dance

29. 09. 2010 | Kultura
Taneční představení Lord of the Dance slaví úspěchy po celém světě již více než 10 let. V dubnu 2003, při prvním uvedení v ČR, soubor beznadějně vyprodal dvakrát po sobě T-Mobile Arenu v Praze, v letech 2004 a 2005 následovala veleúspěšná turné po celé republice.

Představení u nás v těchto třech letech vidělo téměř 80.000 diváků. Českou republiku se do nabitého kalendáře souboru Lord of the Dance podařilo zařadit opět i v roce 2011.

Diváci budou mít možnost znovu nebo poprvé shlédnout fantastický příběh Dobra a Zla v překrásné pohádkové
scéně, precizní taneční lord-of-the-dancevýkony desítek tanečníků v sólových výstupech i nezaměnitelných tanečních formacích, které proslavily irský tanec po celém světě.

Lord of the Dance Michaela Flatleyho jsou kritikou nejnadšeněji oceňovaným představením všech dob. Od premiérového uvedení v Dublinu v roce 1996 toto představení překonalo po celém světě řadu rekordů a stalo se nejlépe prosperující show v celé dlouhé historii existence zábavního průmyslu.

Představení Lord of the Dance do současné chvíle shlédlo 50 milionů diváků ve 40 zemích světa, uchvátilo publikum v Rusku, po celé Evropě, v USA, od Kanady po Argentinu, v Asii i v Austrálii. Aby bylo možné uspokojit obrovskou celosvětovou poptávku po LOTD, vznikl nový, v pořadí již čtvrtý, soubor pro Asii a Afriku. V současné době se jedná o turné v Číně, která představuje nový a obrovský trh, a připravuje se i návrat show do Austrálie a Tichomoří. V jednání jsou i turné po Asii a Africe. Show je uváděna od roku 1996 v nezměněné podobě, jelikož diváci chtějí stále vidět původní LOTD show. Jedinou změnou je spousta krásných nových kostýmu.

Tajemství mimořádného úspěchu show Lord of the Dance spočívá do velké míry též v tom, že oslovuje široké publikum bez ohledu na věk, pohlaví nebo kulturní zázemí. Díky této nadčasové, univerzální přitažlivosti se Lord of the Dance zařadili mezi živoucí legendy, zázraky moderního světa.
A jejich příběh pokračuje dál ….




Zdroj: Ticket Art

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
dobrý nápad na dárek
Obrázek uživatelky
profil
viděl jen na DVD,ale pujdu na představení. irská hudba je super.
Obrázek uživatelky
profil
přijedou do LB tak na ně určitě zajdu.Moc se těším SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Viděla jsem zatím jen DVD, ale příští rok se na ně moc těším do LiberceSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkNoooo, myslím, že už mám parádní nápad na Vánoční dárek pro mamku Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles