Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Taneční představení Lord of the Dance

29. 09. 2010 | Kultura
Taneční představení Lord of the Dance slaví úspěchy po celém světě již více než 10 let. V dubnu 2003, při prvním uvedení v ČR, soubor beznadějně vyprodal dvakrát po sobě T-Mobile Arenu v Praze, v letech 2004 a 2005 následovala veleúspěšná turné po celé republice.

Představení u nás v těchto třech letech vidělo téměř 80.000 diváků. Českou republiku se do nabitého kalendáře souboru Lord of the Dance podařilo zařadit opět i v roce 2011.

Diváci budou mít možnost znovu nebo poprvé shlédnout fantastický příběh Dobra a Zla v překrásné pohádkové
scéně, precizní taneční lord-of-the-dancevýkony desítek tanečníků v sólových výstupech i nezaměnitelných tanečních formacích, které proslavily irský tanec po celém světě.

Lord of the Dance Michaela Flatleyho jsou kritikou nejnadšeněji oceňovaným představením všech dob. Od premiérového uvedení v Dublinu v roce 1996 toto představení překonalo po celém světě řadu rekordů a stalo se nejlépe prosperující show v celé dlouhé historii existence zábavního průmyslu.

Představení Lord of the Dance do současné chvíle shlédlo 50 milionů diváků ve 40 zemích světa, uchvátilo publikum v Rusku, po celé Evropě, v USA, od Kanady po Argentinu, v Asii i v Austrálii. Aby bylo možné uspokojit obrovskou celosvětovou poptávku po LOTD, vznikl nový, v pořadí již čtvrtý, soubor pro Asii a Afriku. V současné době se jedná o turné v Číně, která představuje nový a obrovský trh, a připravuje se i návrat show do Austrálie a Tichomoří. V jednání jsou i turné po Asii a Africe. Show je uváděna od roku 1996 v nezměněné podobě, jelikož diváci chtějí stále vidět původní LOTD show. Jedinou změnou je spousta krásných nových kostýmu.

Tajemství mimořádného úspěchu show Lord of the Dance spočívá do velké míry též v tom, že oslovuje široké publikum bez ohledu na věk, pohlaví nebo kulturní zázemí. Díky této nadčasové, univerzální přitažlivosti se Lord of the Dance zařadili mezi živoucí legendy, zázraky moderního světa.
A jejich příběh pokračuje dál ….




Zdroj: Ticket Art

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je viděla - zatím jsem o nich jen četla nebo slyšela
Obrázek uživatelky
profil
Nádherná podívaná - také jsem byla na jejich představení Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Videla jsem DV a byla jsem unešená,prostě nádhera.A co takhle soutěž o vstupenky,nebyla by?Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
už tu bylo napsáno, je to prostě nádherný zážitek, vřele doporučujiSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Kdo jste to ještě neviděli, neváhejte! Je to naprosto úžasné! A klidně s sebou vemte i děti, bude se jim to líbit! Smajlík Vřele doporučuju!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles