Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tantra ve městě: probuďte v sobě život

24. 03. 2015 | Knižní tipy
Název knihy: Tantra ve městě: probuďte v sobě život
Autorka: Barbara Carrellas
Překlad: Kristýna Kučerová
Nakladatelství: Synergie Publishing
Rok vydání: 2015
Vázaná vazba
Počet stran: 362
Cena: 349 Kč

Pokud rádi experimentujete a chcete zjistit možnosti skryté ve vašem těle i duši, knížka Tantra ve městě z nakladatelství Synergie Publishing čeká právě na vás. Vtipná, s nadhledem napsaná novinka, je určena jak párům, tak nezadaným jednotlivcům a lidem s neobvyklými touhami – a pozor, rozhodně není jenom o sexu.

Poradí, jak si erotiku užít v každém věku, pomůže uvolnit zablokovanou energii a nabízí i nečekaně jednoduché recepty, jak si tantrou ulevit od bolesti zad nebo jak se pomocí sexuální magie zbavit stresu. Čtivou a zábavnou formou vypráví o tom, jak kombinovat principy starého tantrického učení v ašrámech s městským životem 21. století. Díky tantrické cestě tak energii můžete rozproudit nejen v ložnici, ale klidně v obýváku, na ulici nebo v kanceláři.

Tantra ve městě: probuďte v sobě životAutorka Barbara Carrellas přináší nový pohled na zažité předsudky a vyvrací i rozšířené mýty o tantře. Třeba ten, že je tantra jakýsi výstřední druh náboženství a že se hodí pouze pro znuděné páry. Kniha také popírá mylně rozšířený fakt, že je třeba tantru dlouho studovat, aby fungovala. Jenže opak je pravdou: neexistuje žádný správný způsob, jak provádět tantru.

V tantře nejde o to „dělat ji správně“, ale o to, aby nás učinila šťastnými. Jedná se o duchovní cvičení, k němuž potřebujete jen sami sebe a chuť vyzkoušet něco nového. Jak říká autorka: „Při účinném duchovním cvičení k vám spiritualita prostě přijde. Otevře se jí, nemusíte ji nikde honit. Spiritualita dělá vás -  ne vy ji.

  

Erotický restart pro duši i tělo


Tantra ve městě je kniha psaná bez předsudků a přibližuje čtenářům zcela nové a nevídané zážitky, od uvolnění přes rozkoš až k extázi. Autorka radí, jak si užít touhu a erotiku bez uzardění, ale třeba i bez partnera, nebo ji vykřesat ve vztahu, kde intimní jiskra už dávno vyhasla. Takto pojímaná tantra pomáhá i lidem se specifickými touhami, ať už jde o objekt vášně nebo třeba neobvyklé techniky milování. Tanta je klíčem, který otevírá skryté i dosud nepoznané komnaty, zbavuje strachu a hlavně nabízí zábavu a radost. Kniha Tantra ve městě obsahuje také desítky konkrétních metod a cvičení, které sjednocují tělo, mysl i duši a které vedou k pocitu klidu a blaženosti.
 

O autorce knihy Tantra ve městě:


Barbara Carrellas je certifikovanou sexuoložkou, mezinárodně uznávanou sexuální pedagožkou a spoluzakladatelkou Erotického probuzení, průkopnické série seminářů zaměřených na fyzické, duchovní a léčivé účinky sexu. Je známá svou technikou "dech a energie orgasmu", jejíž pomocí lze zažít vyvrcholení pouze díky fantazii a vlastnímu dechu. Barbara Carrellas žila pět let v Austrálii, v současné době bydlí se svou partnerkou v New Yorku.


Tuto knihu Tantra ve městě koupíte v knihkupectví a také na internetových stránkách nakladatelství Synergie.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !