Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Táta fest 2015 aneb Prasátko Peppa v Beachklubu Ládví

12. 09. 2015 | Kultura
Táta fest, zábavné odpoledne pro děti, se uskuteční v neděli 13.9. 2015  v Beachklubu Ládví na Praze 8. Na děti tu bude čekat oblíbená postavička prasátko Peppa, popelářský vůz Pražských služeb, Městská policie, hasičský vůz, sanitka, vycvičení pejsci a loutkové divadlo Jiskra. Každé dítě dostane nanuk Mrož a buřt na opékání. Vstupné je zdarma.

První ročník Táta festu na Ládví 2015 přinese spoustu zábavy a soutěží nejen pro děti. Kromě popelářů, hasičů nebo opékání buřtů si všichni budou moci vyzkoušet plážový volejbal, lukostřelbu, pétanque, stolní tenis anebo třeba bungee running.

Táta fest 2015 aneb Prasátko Peppa v Beachklubu LádvíPřijde i malé prasátko Peppa a rozdá mezi děti 500 nanuků Mrož a špekáčků k opékání na venkovním ohništi! Na akci bude připraven i fotograf dětské televize Minimax, a tak si každé dítě bude moci odnést svoji fotku s prasátkem. "Věřím, že název akce neodradí maminky a že se za námi také přijdou podívat," přeje si Roman Petrus, starosta Městské části Praha 8.

Táta fest 2015 se uskuteční v areálu Beachklubu Ládví v Chabařovické ulici na Praze 8. Vstupné je zdarma. Akce je pořádána pod záštitou pana Petruse, starosty městské části Prahy 8 a za podpory hlavního města Prahy a dětské televize Minimax.

Táta fest 2015 aneb Prasátko Peppa v Beachklubu Ládví
proběhne 13.9. 2015 v areálu Beachklubu Ládví


Zdroj, foto: Beach Klub Ládví

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !