Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Teď a tady – nové album Davida Kollera právě vychází

12. 11. 2010 | Novinky
David Koller (Lucie, Kollerband) po čtyřech letech vydává novou desku. Klasické CD bude na pultech obchodů k dispozici v pátek 19. listopadu.

Management Davida Kollera se spolu s ním rozhodl pro netradiční krok – každé CD bude opatřeno vlastnoručním podpisem! „Půjde de facto o takovou hodně velkou limitovanou edici,“ dodává s úsměvem David Koller. Podepisování proběhne přímo ve výrobně předního českého výrobce hudebních nosičů a bude řádně zdokumentováno, tak aby fanoušci viděli, že CD podepisoval opravdu David Koller osobně.

Album Teď a tady se natáčelo od března do října letošního roku, vydává jej David Koller na značce COX a o uvedení na trh se stará Championship Music.

První singl byl vybrán již v létě -  skladba Ty a já dostala i atraktivní vizuální podobu ve videoklipu režiséra Martina Krejčího. O druhém a pilotním siglu pro rádia se v tuto chvíli cd-david-koller-ted-a-tadyjedná a během 14 dnů by měl začít rotovat v českém a slovenském éteru.

Na vzniku Teď a tady se podílel producent a dirigent Petr Kofroň, známý především posluchačsky atraktivním kombinováním vážné hudby s elektronickými prvky. Jak je spokojen s výsledkem? „Při poslechu nového CD Davida Kollera nás překvapivě napadají slova jako např. new gothic rock, new art rock apod. Pravda je, že je to občas hodně „košaté“ v protikladu k tomu, co posloucháme na kdejaké radiostanici. Ta deska jde hodně na dřeň, není to žádný popík střídající klábosení věčně usměvavých debilů-redaktorů v rozhlase. Ta deska je taky hodně osobní - rocker všechny pozuráží, některé holky by asi nejradši zabil, černošky by nejraději nacpal pod sprchu, ale pak najednou se těm uraženým a poníženým začne zpovídat (bez manýr a bez stereotypů) ze své bolesti.“





Sám David Koller říká, že album nejlépe mluví samo za sebe. Na otázku, jaké podle jeho názoru je, proto odpovídá stručně: „Temný, občas vtipný a těžký.“
Na finální zvukové podobě pracoval Ecson Waldes ve studiu Biotech v září a říjnu 2010.

Na albu je devět skladeb od autorů: David Koller, Petr Kofroň, Márdi, Michal Pelant, Lenka Nová, Oskar Petr, Ivan Král, Miroslav Kuželka, Jasmína Šťastná a Lukáš Pavlásek.

Hraje David Koller Band ve složení: David Koller (drums, guitar, percussion, synthesizer, vocal), Michal Pelant (guitars, vocal), Marek Minárik (bass), Michal Nejtek (keyboards).

Hosté: Adam Koller (percussion), Martin Valihora (drums), Petr Kofroň (sampler, harmonium), Petr Kaláb (drums and keyboards programming), Vítězslav Halška (percussion), Michal Bugala (guitar), Vláďa Pecha (drums programming).

Zdroj: David Koller

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Koller je fík, jeho písně mají zajímav texty
Obrázek uživatelky
profil
Kollera můžu.
Obrázek uživatelky
profil
Kohler je super
Obrázek uživatelky
profil
už vím, co dám pod stromeček .....
Obrázek uživatelky
profil
No konečně Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles