Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těhotenství a porod

22. 08. 2010 | Vaše příběhy
Moje třetí těhotenství byla opravdová mňamka. Neustále jsem běhala na WC a nebo manžílek s kýblem za mnou. Kolem konce pátého měsíce jsem konečně přestala zvracet a myslela si, že už mám vyhráno. Omyl. Najednou jsem nemohla dýchat.

Měla jsem velké bolesti při každém nadýchnutí. Všichni se divili, jak funím. Doktorovi se to nelíbilo a tak směr interna. Nic nezjistili, a tak mě nechali s těmi bolestmi. Do toho se přidaly hemeroidy, natekly mi nohy.

No, už jsem se těšila na konec těhotenství a na to, že ten drobeček už bude brzo s námi. Na kontrole v nemocnici se divili a hospitalizovali mě pro dušnost. Nechali si mě tam 10 dní a nakonec pustili domů s tím, že budu rodit normálním způsobem. Měla jsem z toho hrůzu, ale nakonec všechno dopadlo jinak.

Shodou okolností se můj manžel seznámil s doktorem pro rizikové porody. Řekl, ať mu zavolám a že se na mě podívá. Tak jsem chvíli váhala a nakonec tedy zavolala. Šli jsme k němu ve čtvrtek a hned v pondělí mě napsal na císařský řez. Z důvodu, že plod byl na ultrazvuku větší a já jsem malinká a ještě to dýchání, tak doporučili císaře. V pondělí jsem byla vystrašená, ale zvládla jsem to.

Při porodu byl i můj manžel, který měl prý o mě velký strach, protože jsem tam čtyřikrát zkolabovala, ale malý byl naštěstí v pořádku. Měl omotanou pupeční šňůru kolem krku na dvakrát, ale doktor říkal, že pokud bych rodila normálním způsobem, tak by zachránili pouze dítě. Celý život mu budu vděčná, že zachránil život mámě od tří dětí.

Děkuji všem, co to dočetli až sem. Malému jsou již tři měsíce a je to pěkná čiperka.

Mirabel - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Všem moc děkuji SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Ještě že to takhle dobře dopadlo a nepíše nám sem váš manžel (s jiným koncem). Hodně radostí s mimčem i se staršími dětmi!
Obrázek uživatelky
profil
Přeji štěstí a zdraví celé rodince.SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Hlavně, že všechno dobře dopadlo. Přeji vám hodně zdravíčka. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
příběh se šťastným koncem. Ať se vám všem doma daří!Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles