Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Miminka
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těhotenství bez pálení žáhy? Jde to!

22. 04. 2014 | Těhotenství
-Komerční sdělení-

Těhotenství je krásný stav. Těšíte se na miminko, staráte se o rostoucí bříško, připravujete se na příchod malého človíčka. Jenže pálení žáhy to dokáže pěkně znepříjemnit.

Pálení žáhy je bohužel v těhotenství častý a dost nepříjemný jev. Hormon progesteron, který produkuje tělo těhotné ženy ve větší míře, má za úkol povolovat svalstvo, aby mohlo miminko v bříšku pohodlně růst. Bohužel povoluje i napětí jícnového svěrače a ten pak nezadrží zpětný tok žaludečních šťáv.

RosehPharma - GasterinExistuje spousta rad co v těhotenství jíst, nejíst, dělat, nedělat, aby žáha nepálila, ale ne vždy a ne všechny fungují. Kdo někdy pálením žáhy trpěl, moc dobře ví, že to, co mu jednou pomůže, podruhé vůbec zabrat nemusí.

Bohužel stále ještě panují pověry, že pálení žáhy se má překonat. To je však holý nesmysl, protože agresivní žaludeční šťávy mohou naleptat povrch sliznice v jícnu a způsobit dlouhodobé potíže.

Těhotenství má být dobou radosti a těšení, ne trápení se. Existuje spolehlivý a zcela neškodný přípravek, který mohou bez obav užívat i těhotné ženy. Jmenuje se Gasterin. Býval dlouhá léta na trhu a je velice pravděpodobné, že s ním těhotenské potíže spojené s pálením žáhy řešila i vaše maminka.

Na nějaký čas sice k lítosti mnohých z trhu zmizel, ale česká farmaceutická společnost RosenPharma nyní jeho výrobu obnovila. Gasterin gel s příjemnou vanilkovou příchutí je sáčkovaný, nezabere žádné místo a můžete ho mít kdykoli při ruce.

GasterinJakmile je potřeba, sáček roztrhnete a suspenzi si nalijete do úst. Bez zapíjení, bez hledání lžičky nebo dávkovače. Gasterin je zcela neškodný a dá se užívat dlouhodobě, navíc je vysokým zdrojem vápníku, což je zvláště v těhotenství velké plus.

A ještě jeden tip z produkce společnosti RosenPharma: Větroplach. Pastilky proti nadýmání obsahují tzv. Aqua carminativa modificata, tedy nic jiného, než směs bylinek. Přírodní složení směsi květu pomerančovníku, kmínu, hřebíčku, skořice, fenyklu, muškátového oříšku, máty peprné, citronové trávy, koriandru a citronu je tak šetrné, že Větroplach mohou užívat i děti a těhotné ženy.

Zapomeňte na potíže s trávením. S přípravky společnosti RosenPharma bude vaše těhotenství probíhat mnohem radostněji.

Více informací lze najít na webových stránkách www.rosenpharma.cz  a konkrétně ke Gasterinu na této stránce Gasterinu




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
jsem těsně před porodem a vyzkoušela jsem proti pálení žáhy snad úplně vše (léky, pastilky, sodu, cvičení, dýchací cviky apod.), nezabralo nic krom ledově vychlazeného mléka... ale každé těhotenství je jiné, minule jsem žádné pálení žáhy neměla... přeji všem maminkám, aby se jim tyhle nepříjemné obtíže vyhnuly
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles