Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telenovela Nespoutaný anděl na Prima love

28. 01. 2013 | Televizní tipy
Hlavní představitelka nové telenovely Nespoutaný anděl, kterou uvede Prima Love, nese jméno Maria de Jesus. Když se Maria de Jesus „Marichuy“ narodila, byla její matka po těžkém porodu přesvědčena, že zemře. Nechtěla nechat novorozeně na tomto světě bez péče, a proto je svěřila otci Anselmovi, knězi, který dal malou Marichuy do sirotčince. Když jí bylo čtrnáct, utekla a snažila se přežít na ulici.

Uběhlo několik let… Jednoho dne na ni zaútočil opilec. Zážitek v ní vyvolal hluboký odpor k mužům. Od té doby mívala hrozné noční můry. Ujala se jí chudá pradlena Candelaria a starala se o ni jako vlastní matka. Marichuy jí pomáhala, jak jen mohla.

Telenovela Nespoutaný anděl na Prima lovePo čase se však dívka pro mladické pochybení ocitne před soudem. Čeká ji vězení, ale má naštěstí dobrého obhájce – psychoanalytika Juana Miguela San Romana. Je propuštěna do jeho péče, jenže soužití s Juanovou rodinou nedělá dobrotu. Pošle tedy svěřenku k soudci Patriciovi Velarde a jeho ženě Cecilii.

Marichuy se ocitne ve světě plném intrik a nepřátelství. Podaří se jí najít pravou lásku a odhalit tajemství minulosti? Její dobrota je opravdu andělská, takže si mnozí myslí, že ji bude snadné zničit. Zapomínají však, že anděl dokáže porazit samotného ďábla. Proto si s andělskými bytostmi nezahrávejte! Nová telenovela Nespoutaný anděl, kterou můžete sledovat na Prima Love, vás o této skutečnosti přesvědčí.

Postavy telenovely Nespoutaný anděl:


Marichuy
Hraje: Maite Perroniová
Dívka z chudých poměrů. Je milá a upřímná, ale má ráznou a vzpurnou povahu. Prožila těžké dětství a dopívání, problémy však překonala a dokáže se světu postavit s optimismem.

Juan Miguel
Hraje: William Levy
Přitažlivý, seriózní a vzdělaný Juan Miguel pochází z dobré rodiny. Mučí ho tajemství z minulosti. Je respektovaný psycholog a dokáže pomáhat lidem v nouzi. Rozhodnost ho opouští jedině v okamžicích, když je s Marichuy, do které se postupně zamiluje. Když byl velice mladý, oženil se s Vivianou, s níž má pětiletou dceru Mayitu. Není to však šťastný svazek, oba se v manželství trápí.

Estefania
Hraje: Ana Patricia Rojová
Pohledná, marnivá, sobecká a ambiciózní Estefania udělá naprosto cokoli, aby se uchytila v lepší společnosti. Je odhodlaná a bezohledná a za pomoci tety Isabely se vydává za ztracenou dceru Cecilie a Patricia, kteří se jí ujmou. Chce Marichuy zničit. Nejdříve kvůli Juanu Miguelovi a později kvůli její skutečné identitě.

Candelaria
Hraje: Chachita
Milá dáma ze skromných poměrů, která žije v chudé čtvrti a vydělává si na živobytí drobnými domácími pracemi. Ujala se Marichuy, když ji našla schoulenou na svém zápraží. Vychovává ji jako vlastní dceru a má srdce ze zlata.

Telenovela Nespoutaný anděl na Prima loveCecilia
Hraje: Helena Rojová
Cecilii trápí vzpomínky na dceru, které se musela vzdát. Manžel Patricio byl zrovna mimo domov, když začala rodit. Věřila, že umírá, a tak svěřila novorozenou dceru knězi, který jí udělil poslední pomazání.

Onelia
Hraje: Laura Zapatová
Dáma z vyšší společnosti a matka Viviany, manželky Juana Miguela. Žije u něj a ve jménu své dcery se neštítí řady ničemností. Nesnáší chudou Marichuy a dělá vše, aby jí škodila.

Anselmo
Hraje: Miguel Córcega
Hodný kněz z kostela ve čtvrti, kde žije Candelaria. Marichuy zná od narození, svěřila mu ji její matka. Je přesvědčen, že po porodu skonala. Má Marichuy moc rád a jediný ji oslovuje jejím plným jménem: Maria de Jesus.

Viviana
Hraje: Nailea Norvindová
Manželka Juana Miguela je krásná, smyslná a ráda provokuje. Je hrdá na své společenské postavení. Manžela sice miluje, ale ne natolik, aby se vzdala vlastní zábavy a pletek. Proto se často hádají.

Patricio
Hraje: Ricardo Blume
Urozený přísný gentleman, který se dokáže chovat něžně ke své manželce i Estefanii. Jako soudce se tak vypjatě drží paragrafů, že je občas nespravedlivý.

Isabela
Hraje: Rocío Banquellsová
Estefaniina zlá teta, která neteř neustále kontroluje. Je extrémně sobecká a pro peníze by udělala cokoli. Touží vyšplhat po společenském žebříčku co nejvýše. Stojí za všemi Estefaniinými intrikami, je mozkem jejich zištného spiknutí.

Mexickou telenovelu Nespoutaný anděl uvede Prima Love
již v pondělí 28.1. 2013 v 16:30


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nemusím tyhle nekonečné seriály
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles