Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Televizní podzim přinese exkluzivní novinky!

3. 08. 2011 | Televizní tipy
Premiéra původního českého krimiseriálu Expozitura, nové díly populárního cyklu Soukromé pasti, pokračování sitcomu Comeback, další osudy hrdinů Ordinace v růžové zahradě 2 i Ulice, slavné filmové trháky na Nově Cinemě, zbrusu nový seriál Nešika na MTV i špičkové přímé přenosy fotbalu, hokeje nebo tenisu na NOVA Sportu – to budou hlavní taháky podzimního programového schématu na kanálech Novy. Nebudou chybět ani novinky na internetových portálech a mnoho dalšího.

Televize Nova přináší svým divákům na televizní obrazovce to nejlepší, nejinak to bude v podzimní sezóně 2011. Jedním z hlavních pilířů podzimního programového schématu budou původní český seriál z kriminálního prostředí Expozitura, nové díly populárního cyklu Soukromé pasti i pokračování sitcomu Comeback. Na nové comebackosudy svých hrdinů se mohou těšit i příznivci seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice.

Premiéra z původní tvorby TV Nova

EXPOZITURA

Seriál z kriminálního prostředí je inspirován skutečnými kauzami z nedávné české minulosti. Šestnáctidílná série vznikla na základě scénáře Josefa Klímy a Janka Kroupy. Hrdiny jsou členové elitní policejní jednotky, která byla vytvořena pro účely stíhání nejvyšších pater organizovaného zločinu a pro boj s mafií. Její významní detektivové se však spojili s kriminálníky a vytvořili svůj vlastní gang. Šéfové policejní jednotky (a supergangu zároveň) byli odhaleni dvojicí podřízených. Muž a žena začínali v oddělení bez sebemenšího podezření na nekalé praktiky uvnitř policie, ale postupem času si uvědomují, jak jsou uvnitř jednotky osamoceni. Nakonec sami bojují o holé přežití, když se je gang rozhodne odstranit. V hlavních rolích uvidí diváci Hanu Vagnerovou, Roberta Jaškówa, Jana Dolanského, Jana Novotného, Pavla Zedníčka, Zuzanu Bydžovskou nebo Jana Kanyzu. V jedné ze svých posledních rolí se v Expozituře objevil také Vladimír Dlouhý.

Nové díly seriálových hitů


SOUKROMÉ PASTI
Televize Nova přináší další premiérové díly úspěšného cyklu, který rozebírá zlomové životní situace, jež dobře známe a do nichž se zpravidla dostáváme především vlastním přičiněním. Hrdinové jednotlivých příběhů jsou nuceni okolnostmi řešit životní dramata, která rozhodně nejsou snazší, čím jsou častější a známější. V nových epizodách se představí nejlepší čeští a slovenští herci, například Lukáš Vaculík, Tereza Kostková, Kryštof Hádek, Hana Maciuchová, Jiří Langmajer, Vladimír Kratina, Anna Sikorová nebo Vojtěch Dyk a Jiří Mádl.

COMEBACK
Rodina vyhaslé hudební hvězdy Tomyho Paciho se vrací! TV Nova divákům představí další pokračování populárního původního českého sitcomu Comeback. Nové osudy čekají nenapravitelného Tomiho bratra Ozzáka, neodbytnou Marcelku, ráznou Simonu i její děti a samozřejmě i Tomášovu dceru Ivu. V hlavních rolích se znovu předvedou Tomáš Matonoha, Martin Dejdar, Dana Batulková, Simonaordinace-v-ruzove-zahrade Babčáková a další.


Seriálové stálice

ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ 2 a ULICE přinesou nové osudy svých hrdinů.
Další premiérové díly těchto seriálových stálic uvidí diváci v pravidelných časech. Všechna úterý a čtvrtky od 20:00 budou patřit lékařům z „Růžovky“, každý všední den budou naši diváci moci od 18:30 sledovat premiérové díly Ulice.


Premiéry zahraničních seriálů


V rámci podzimního programového schématu přinese TV Nova řadu premiér zahraničních seriálů. Nebudou chybět nové díly geniálního, ale sarkastického Dr. House VII. Nové případy zločinů bude řešit také šéf jednotky forenzních vědců Horatio Caine v sérii Kriminálka Miami VIII. V sobotu dopoledne nás nově čeká americký seriálový hit Hannah Montana, který prodlouží ranní dětský blok.


Filmový podzim

Z českých filmů, z nichž mnoho vzniklo v koprodukci TV Nova, budou moci naši diváci sledovat například filmový hit Ženy v pokušení, Kajínek, 2Bobule, Doktor od Jezera hrochů nebo Jménem krále či Hasiči.

Ze zahraniční produkce TV Nova premiérově nabídne trháky jako Cesta do středu Země, Spider-Man 3, Růžový panter 2, Valkýra, Temný rytíř, Host Rider, Oko dravce, Bejvalek se nezbavíš, Yes Man a mnoho dalších. Diváci také budou moci strávit pět večerů s čarodějem Harry Potterem, čtyři večery s Indianou Jonesem anebo tři večery s Dannyho parťáky.


Nova Cinema

Pro filmové fanoušky jsou v podzimním programu přichystány největší filmové trháky. Nebudou chybět hollywoodské akční legendy Policajt v Beverly Hills 1 až 3, Spider-Man nebo Nepřítel před branami, ale na své si přijdou i milovníci romantiky: Madisonské mosty, Gejša, Tristan a Isolda. Chybět nebudou ani populární Amores Perros: Láska je kurva, Desperado, 6. batalion, Babel, World Trade Center a mnoho dalších.

Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !