Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Televizní premiéra filmu Sněženky a machři po 25 letech

21. 11. 2009 | Televizní tipy

Televize Nova uvede v sobotu 21. listopadu ve 20 hodin premiéru filmu režiséra Viktora Tauše Sněženky a machři po 25 letech, na jehož vzniku se také podílela. Příběh o setkání bývalých spolužáků, účastníků někdejšího školního zájezdu na hory, je volným pokračováním legendární kultovní komedie z roku 1982 Sněženky a machři.


Praha, 20. listopadu 2009 – Stačilo náhodné setkání Viki Cabadaje (Jan Antonín Duchoslav) s profesorem Kardou (Radoslav Brzobohatý) a jeho dcerou Marikou (Eva Jeníčková) u lyžařského vleku, aby vznikl nápad uspořádat na horské turistické chatě, kterou profesor provozuje, sraz bývalých spolužáků. Od jejich bouřlivého lyžařského kurzu totiž uplynulo pětadvacet let. To je stručný obsah hořké komedie Sněženky a machři po 25 letech, vyprávějící o životních šrámech a o tom, že co bylo, se už nevrátí.

 

Snímek, který měl v kinech premiéru v roce 2008 a vznikl v koprodukci TV Nova, volně navazuje na kultovní film z roku 1982 Sněženky a machři. Herecké obsazení Sněženek a machrů po 25 letech zůstalo stejné, ke změně došlo jen na postu režiséra, Karla Smyczka nahradil Viktor Tauš. Ten ve svém pojetí ponechal důraz na hlavních postavách – zejména na trojici kamarádů Viki Cabadaj (J. A. Duchoslav), Radek Převrátil (Václav Kopta) a Karel Mácha (Michal Suchánek) a na jejich nestárnoucích hláškách („Vydrž prťka, vydrž! či „Dřepkins!“). Ve filmu se setkáme samozřejmě i s profesorkou Hankou (Veronika Freimanová) a dalšími bývalými spolužáky, ale seznámíme se i s novými postavami, např. s Vikiho dcerou Janou (Juliana Johanidesová) nebo s Máchovým synem Petrem (Jakub Prachař).

 

Díky tomu, že televize Nova zařadila do nadcházejícího víkendového programu i původní Sněženky a machry, budou mít její diváci unikátní možnost porovnat proměnu herců a jejich postav v horizontu 25 let. 

SNĚŽENKY A MACHŘI PO 25 LETECH, sobota 21. 11. 09 ve 20:00 na TV Nova


Zdroj: NOVA

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
zklamani i pro mne
Obrázek uživatelky
profil
malo srandy
Obrázek uživatelky
profil
také se mi to nelíbiloSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
ten druhý diel je naozaj slabý
Obrázek uživatelky
profil
nic moc-první díl byl daleko lepší Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles