Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tělové peelingy prodlužují opálení pokožky až o 100%

2. 08. 2015 | Krása
Lidské tělo dokáže za jeden měsíc vyměnit pokožku na celém těle. Vrchní část pokožky tzv. epidermis se skládá z mnoha vrstev buněk, které postupně odumírají a odlupují se. Vyrážíte-li na dovolenou a chcete si přivézt krom zážitků i krásné opálení, nezapomeňte před odjezdem regenerovat pokožku a odstranit odumřelé kožní buňky tělovým peelingem.

Procesu regenerace kožních buněk lze pomoci

Tím, jak se pokožka regeneruje a vytváří nové vrstvy buněk, se stále posouvají a oddalují od zdroje živin a krve. Čímž dochází k jejich degeneraci a odumření. Spodní vrstvy buněk postupně starší buňky vytlačují k povrchu. Čímž vzniká olupování pokožky a její odpadávání. Za život člověka se oloupe až 22 kg mrtvých buněk. K urychlení procesu odstranění odumřelých kožních buněk z povrchu pokožky slouží tělové peelingy.

peelingPoužitím peelingu můžete napomoci rychlejšímu odstranění odumřelých buněk. Čímž můžete předejít oloupání pokožky krátce po opálení a napomůžete delšímu trvání krásného opálení. Ideální je týden před dovolenou regenerovat pokožku a připravit ji na odpočinek na slunci. Předejdete tak procesu samovolného olupování a užijte si opálenou pleť co nejdéle.

Jestliže už balíte plavky, neměli byste zapomenout přibalit i výživný krém. Po pobytu na slunci si zaslouží vaše pokožka správnou hydrataci. Sluneční paprsky pokožku vysušují a způsobují její stárnutí – úbytkem kolagenu.


Zdroj: Minus 417



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já jsem spokojená s Panthenolem od Swissu po opalování. Kůže krásně zhnedně,neštípe a opálení vydrží!
Obrázek uživatelky
profil
peeling mámSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles