Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tereza Kostková asistovala na oddělení plastické chirurgie

17. 07. 2010 | Kultura
Herečka Tereza Kostková představuje v divácky nejoblíbenějším seriálu TV Nova Ordinace v růžové zahradě 2 doktorku Moniku Mandlovou alias „Mandličku“. Aby měla reálnou představu, jak její seriálová profese plastického chirurga vypadá v praxi, navštívila  kliniku plastické chirurgie.

Další z oblíbených lékařů nejsledovanějšího seriálu současnosti Ordinace v růžové zahradě 2, doktorka Monika Mandlová v podání herečky Terezy Kostkové, si vyzkoušela svou seriálovou profesi v reálu. Protože MUDr. Monika Mandlová působí v kamenické nemocnici především na oddělení plastiky, zavítala její představitelka do ordinace plastické chirurgie. Prohlédla si celou kliniku, od ordinace přes operační sál až po pokoje pro pacienty. Poté se převlékla do lékařského a přešla na operační sál, kde probíhala operace zvětšování prsou. Tereza tak měla možnost sledovat a vlastně také „asistovat“ skutečným odborníkům při práci.

K návštěvě na plastické chirurgii Tereza dodává: „Bylo to fascinující, několikrát jsem byla překvapena - reakcí svého organismu, který se přes veškeré vzdělání i předešlé zkušenosti musel vyrovnat s faktem, že je tak blízký skutečné praxi. Přínosem byla atmosféra na sále, kterou jako herec potřebuji nasát, abych ji mohla co nejvěrohodněji „předat“ divákovi. Bylo to nové, mnohdy nečekané, ale přitažlivé. Chystám se tyto své zkušenosti nadále prohlubovat."
Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Myslím, že jí ta role v seriálu padne jako ulitá. Je to moc dobrá herečka. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles