Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Termoprádlo, funkční prádlo

3. 01. 2011 | Trendy

Termoprádlo a funkční spodní prádlo Vám zabezpečí maximální komfort při Vaší sportovní aktivitě nebo i ve volném čase. Odvádí pot z pokožky na vzduch a zabrání tím ochlazování těla v zimě nebo přehřátí těla v létě v důsledku fyzické námahy. Funkční prádlo je většinou vyrobeno ze syntetických vláken, které téměř nepřijímají vodu a mají velmi nízkou hmotnost.

 

Termoprádlo a funkční prádlo je vhodné pro libovolný sport, například na snowboard, lyžování, turistiku a cyklistiku. Účinně odvádí pot z povrchu těla a udržuje příjemný pocit sucha. Také chrání před pocitem chladu a vlhka i při vysokém zatížení organismu a v extrémních klimatických podmínkách.

 

Vyrábí se například funkční trička, tílka, spodky, trenýrky, kalhotky, podprsenky, ponožky, ale i funkční mikiny a technické bundy z materiálů fleece, mikro fleece, softshella a další. První vrstva funkčního spodního prádla odvádí pot z pokožky na vzduch, druhá vrstva především hřeje a také umožňuje odpařování vlhkosti.

 

Termoprádlo chrání před pocitem chladu a vlhka i při vysokém zatížení organismu a v extrémních klimatických podmínkách, je vhodné i pro libovolný zátěžový sport. Hodí se také pro každodenní běžné nošení, především v zimním období.

 

Výhody termoprádla jsou nespočetné, většinou je vyrobeno z pohodlného, měkkého, přírodního vlákna, které nedráždí kůži, nezadržuje zápach, a to ani po několikadenním nošení, odvádí vlhkost a zaručuje prodyšnost a ochranu před nebezpečnými slunečními paprsky a v zimě je opravdu hřejivé a v létě příjemně chladí.

 

Oblíbenost termoprádla roste hlavně mezi aktivními lidmi, ale i mimo sportovní aktivity, zahřeje třeba i jen na vycházkách. Používá se především jako první vrstva přímo na tělo, nejžádanější jsou ponožky, trička a kalhoty, ale také jsou v oblibě kalhotky, trenky a podprsenky. Bez použití funčního spodního prádla snižujete účinek funkčního termoprádla, proto se doporučuje využívat obojí. Funkční prádlo i termoprádlo je antialergické, tělu příjemné, výrazně zlepšuje mikroklima pokožky a přispívá ke spokojenosti a pohodě celého našeho organismu, a proto je vhodné jak pro sport, rekreaci, práci, tak i pro běžné nošení.

Zdroj foto: Craft

Markéta

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Manžel toto prádlo vidí jen na sport, Zatím ještě nepřipustil, že je výborné i doma na volný čas. Sehnat někde lacinější a bude ježišek Je to pro něho nutnost.= i pro mou maličkostSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
úžasná věc, zasloužila by NobelovkuSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
výborné a užitočné
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka