Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Test nové kolekce aviváží Lenor. Jaké jsou dojmy naší redaktorky?

24. 11. 2017 | Domácnost
Zbožňuji vůni čerstvě vypraného a čistého prádla. Proto jsem neváhala dlouho, když se mi naskytla možnost otestovat dvě nové aviváže z kolekce inspirované přírodou. Ačkoli je na našem trhu nespočet různých druhů, značek a vůní aviváží, je jen málo těch, které mi doopravdy vyhovují a jsou mým čichovým buňkám příjemné. O to víc jsem byla zvědavá na aviváž Silk Tree Blossom, která slibovala příjemnou vůni květů Albízie růžové a její „sestru“ Deep Sea Minerals, inspirovanou ostrovy ve Středozemním moři. Jak testování dopadlo?

Vůně Silk Tree Blossom je svěží, intenzivní a důvěrně známá


Hned po odšroubování uzávěru první testované aviváže Silk Tree Blossom jsem byla velmi příjemně překvapená opojnou vůní, která se z lahve linula. Přestože jsem nikdy k Albízii pravděpodobně v reálu nečichala, měla jsem pocit, že vůni důvěrně znám. Připomínala mi něco z dávné minulosti, což jsem ale nedokázala specificky popsat.

Test nové kolekce aviváží Lenor. Jaké jsou dojmy naší redaktorky?Zbožňují svěží a nasládlé vůně. Aviváž Silk Tree Blossom se tedy naprosto přesně trefila do mého vkusu. Zvědavá jsem samozřejmě byla i na finální vůni vypraného prádla. Už několikrát se mi bohužel stalo, že aviváž voněla v lahvi příjemně, prádlo mělo ale po vytažení z pračky nepříjemný odér, který zmizel po opětovném vyprání a změně aviváže. Z tohoto důvodu jsem měla obavy, co udělá s vůní proces praní, vysoká teplota i tvrdá voda, jenž je pro náš region typická.

Mé obavy však byly zcela liché. Prádlo i po vytažení z pračky velmi příjemně vonělo. Dalším neopomenutelným benefitem byla i jeho hebkost, stejně jako okouzlující vůně, která se linula jednotlivými pokoji při sušení. Pokud bych měla aviváž ohodnotit známkou jako ve škole, nemůžu jí dát nic jiného, než velkou podtrženou jedničku s obří hvězdou. Svěží vůně čistoty, květů Albízie a něčeho blíže nespecifikovaného, co mi tak důvěrně připomíná bezstarostné mládí, se od nynějška stala součástí mého domova.

Aviváž Deep Sea Minerals je energická a inspirující


Po testování výše zmíněné vůně Silk Tree Blossom jsem se s velkým očekáváním vrhla také na test druhé lahvičky s modrobílým obalem a označením Deep Sea Minerals. Podle popisu výrobce jde o aviváž, která vyniká svěží a uklidňující vůní s mořskými elementy inspirovanou ostrovy ve Středozemním moři.

Test nové kolekce aviváží Lenor. Jaké jsou dojmy naší redaktorky?Také druhá aviváž mi příjemně voněla. Mou favoritkou ale i nadále zůstává první testovaná Silk Tree Blossom. U aviváže Deep Sea Minerals mě překvapila vyvážená vůně, která mě v myšlenkách přenesla na oblázkovou pláž lemovanou tyrkysovým mořem i bujnou středomořskou vegetací. Ačkoli výrobce charakterizuje vůni jako pohodovou a uklidňující, pro mě byla naopak energická a inspirující.

Intenzita vůně pro mne byla o poznání menší, než u dříve testované Silk Tree Blossom, což může mnohým vyhovovat. Ne každý má totiž rád výraznější vůně a namísto nich dá přednost spíše jemnějším tónům, mezi které se aviváž Deep Sea Minerals nepochybně řadí. Také po vyprání si prádlo uchovalo příjemnou vůni a hebkost, která je pro aviváže Lenor typická.

Za sebe tedy hodnotím testování velmi pozitivně a troufám si tvrdit, že jsem mezi avivážemi nalezla nového favorita.


Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
To saméSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles