Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

TGM: Talkshow Geni a Míši - 31.8. 2014

31. 08. 2014 | Televizní tipy
Oblíbení baviči Michal Suchánek a Richard Genzer v neděli 31.8. 2014 přicházejí se zbrusu novou talkshow 21. století s názvem TGM: Talkshow Geni a Míši! S klasickým modelem zábavného pořadu tohoto typu má TGM: Talkshow Geni a Míši společné snad jen to, že si Michal s Richardem vždy pozvou dva nebo tři hosty, mezi nimiž budou jak osobnosti známé, tak i neznámé, ale přesto něčím výjimečné.

Tím ale jakákoli podobnost končí. Moderátoři vám hosty představí v úplně jiném světle, než byste čekali, a odhalí vám jejich nečekané stránky osobnosti. Do průběhu TGM: Talkshow Geni a Míši bude také často zasahovat režisér, který se může kdykoliv objevit na velkoformátové obrazovce.

TGM: Talkshow Geni a Míši - 31.8. 2014A tím nebude nikdo jiný než Ondřej Sokol. Nebude chybět ani krátká improvizovaná scénka ze života pozvaného hosta, kterého Michal a Richard často donutí hrát společně s nimi. A každý díl zakončí překvapivý bonus... O zábavu ani překvapení rozhodně nebude nouze, tak si užijte první díl TGM: Talkshow Geni a Míši 31.8. 2014 večer na Primě!

TGM: Talkshow Geni a Míši - 31.8. 2014:


Do premiérového dílu nové talkshow Richarda Genzera a Michala Suchánka, přijal pozvání exprezident Václav Klaus. K němu se přidají Kiki a Maki – světové beachvolejbalistky Kristýna Kolocová a Markéta Sluková.

Michal a Richard přivítali podle jejich slov všechny „příznivce inteligentní zábavy“. Pak do studia vstoupil jako první hvězdný host bývalý prezident Václav Klaus. Přivítání provázel krátký proslov o hostovi a nechyběl samozřejmě velký potlesk diváků. „Na to jste zvyklý, že?“ neodpustili si moderátoři.

Nepřetržitě!“ pohotově a s úsměvem odrazil narážku pan prezident. Nato moderátorům smekl poklonu, že jsou oblečeni v sakách, prý to čekal tak o tři roviny nižší. Kluci byli naoko dojatí a v rozhovoru se dostali až k tomu, že se pan Klaus potkal s Geňou na horách při lyžování, kde si spolu povídali, a tak vlastně vzniklo pozvání do TGM. „Víte, že jezdí na snowboardu?“ zeptal se Michal hosta. „Nepřekvapuje mě to!“ využil vhozené rukavice pan Klaus. V rozhovoru pak přirovnal Michala podobou k Larrymu Kingovi, v jehož show byl hostem.

Pan Klaus také vzpomínal na své politické zážitky, například na setkání s Al Gorem, kterého prý až celkem hrubě setřel: „On už tehdy mluvil o globálním oteplování, tak jsem ho…“ a s výmluvným gestem svou větu nedokončil. Když B. Clinton vyhrál prezidentské volby a Al Gore se stal viceprezidentem USA, pan Klaus se obával, jestli si ho Al Gore a jejich výměnu názorů ještě pamatuje. Při jejich návštěvě se ukázalo, že ano, ale vzpomínal na jejich setkání jako na příjemné popovídání!

Jak se stával hovor uvolněnější a ležérnější, začali moderátoři s panem prezidentem zkoušet prezidentský projev. Zasekli se hned u oslovení, zda drazí, vážení nebo snad milí spoluobčané… „Drazí bych se já nikdy neodvážil říct!“ prohlásil pan Klaus a po chvíli pronesl větu: „Vy jste si zvolili tuto vládu…“ Pak se Michal dotazoval, zda je možné do prezidentského projevu propašovat nějaké vzkazy. „Tak pro mne bylo vždycky těžké zapomenout na Evropskou unii…“

Moderátoři na výzvu režiséra Ondry představili hru, kterou na pana prezidenta připravili – lyžařský trenažér. „Pojistila mě televize Prima?“ ptal se pan prezident s mírnou obavou. Nicméně i přes zjevnou nejistotu v očích a hlášky kluků „Jste průkopník!“ na trenažér vlezl a skvěle pobavil publikum, zejména ale všechny dostal tím, že do výzvy šel. Když pak podruhé opakoval, že „To by už mohlo stačit!“, z trenažéru bez zranění slezl, a milá a pohodová návštěva bývalého pana prezidenta tím skončila. Ale na jeho počest ponese tato hra pro další hosty název „Klausův šus“.

Moderátoři se zajímali také o detaily kamarádství Kiki a Maki. Na stole před moderátory a hosty stály jen tři skleničky s vodou místo čtyř, a tak Kiki sice odpověděla na zvídavé otázky moderátorů na téma jejich soukromí, nicméně pak pány dostala poznámkou, že každá také obvykle pijí ze své skleničky. Vzápětí se přes obraz ozval Ondřej, v ruce držel skleničku, pil a provokativně se ptal, co je za problém s vodou. Pak se dostali moderátoři k tomu, jaké se dějí na závodech „divočiny“, konkrétně v Riu.

Holky začaly vyprávět o tom, že se o těchto věcech jen píše, že ony samy nic neviděly – a byly z toho zklamané. Moderátory tohle téma zjevně velmi zajímalo a neradi od něho upustili. Michal se pak zeptal na jejich Beach Angels Club. Michal měl zájem o společnou masáž nebo saunu s holkami. Velmi vtipná byla konfrontace toho, jak se k sobě chovají holky (chválí se, když se jim něco povede, a podpoří se, když se jim něco nepovede) a jak Geňa s Michalem – „Když se mi něco nepovede, tak to jsem hned trotl, debil, idiot…“ rozčiloval se Geňa na adresu Míši. Moderátory zajímaly signály, které Maki s Kiki používají – volejbalistky to ale po chvíli vzdaly: „Oni vůbec nevědí, která bije!“

Perlou večera bude zábava nachystaná pro hosty. Umíte si představit Michala v dámských plavkách, a přitom v černých ponožkách a botách? Nástup polonahých moderátorů nabíral zdržení, a tak Kiki chtěla roztleskat publikum – ale Maki ji zastavila slovy „Aby bylo čemu tleskat!“ :-) A pak to přišlo – nastoupili Miki a Troky. Miki se styděl vylézt a pak s rukami přes rozkrok pronesl „Když mně trochu leze šourek!“ Po chvilce pózování před diváky Miki i Troky usedli mezi Kiki a Maki, a když vedle sebe seděli všichni jako sardinky, bavilo se celé studio.

Rozhovory s moderátory
TGM: Talkshow Geni a Míši a jejich hosty:


Michal Suchánek a Richard Genzer

Máte za sebou první natáčení, jaký z něho máte pocit?

Jak se natáčení povedlo, by měli zhodnotit asi jiní, ale doufáme, že se diváci a hosté bavili.

Jak se liší Partička od TGM?
Určitě už jen ve složení účinkujících – v Partičce jsme ve stálém složení, kdežto v TGM jsme s Richardem my dva jako moderátoři a Ondřej režisér, ostatní hosté se mění a s každým z nich vznikne nová situace.

Co je pro tento formát pořadu z vašeho pohledu důležité?

Podstatné je, abychom se my dva bavili, protože pak se baví i všichni ostatní – určitě je důležité tu dobrou náladu, humor a pohodu přenést na všechny zúčastněné. A pak se baví i lidi, pak to funguje.

Václav Klaus

TGM: Talkshow Geni a Míši - 31.8. 2014Přemýšlel jste o tom, zda přijmout pozvání do tohoto pořadu?
My jsme se letos potkali s Geňou na horách a strávili jsme pěkným povídáním nějakou dobu – on markýroval, že ho bolí koleno, a hlídal dítko, a já jsem si vždy na chvilku odskočil na lyže a mezi tím jsme si povídali. Dospěl jsem k tomu, že máme na některé společenské a kulturní věci hodně podobné názory – například i na styl talkshow :-).

Jaký druh humoru máte rád? Co Vás pobaví a rozesměje?
Já mám radši inteligentnější humor než šaškování za každou cenu – rozhodně nejsem přívržencem hrubostí a vulgarit. Neuznávám schválnost, to nepotřebují ani umělci, ani diváci, v tomhle jsem určitě střízlivější.

Umíte se Vy zasmát sám sobě? Třeba když se nějakou nešikovností dostanete do humorné situace…
Vlastní nešikovnost můžu přímo teď demonstrovat – v sobotu jsme byli na chalupě a já jsem krájel takový strašně usušený, tuhý uherák – a fakt mi to nešlo. Ještě ke všemu jsem to z hlouposti krájel na talíři, a nikoli na prkýnku. A ono to hezky uklouzlo a já jsem si ukrojil pěkný kus prstu, takže než jsem šel teď na natáčení k vám, tak jsem si to zalepil, abych nedělal v televizi ostudu :-). Takže já, když bych si měl ze sebe dělat legraci, tak rukodělná míra mé nešikovnosti je taková, že bych i na věc, jako je nůž, potřeboval zbrojní pas, a zvažoval bych, zda je možné mi něco jiného než kapesní nožík mi vůbec dát do ruky :-).

Pracujete na něčem zajímavém? Na čem?
Pracujeme, protože naše doba nabízí obrovské množství témat – ale pro letošek je bezesporu stěžejní listopadové výročí 25 let od konce komunismu. To je náplní několika mých prací – to, co jsme za těch 25 let dokázali udělat. Z toho by mohla být nějaká kratší knížka, pokud se mi ji tedy podaří dopsat.

Jak vypadá aktuálně Váš den?
Já opravdu myslím, že ukončením prezidentování já jsem si pouze sednul z „velkého Hradu“ či velezámku do malého zámečku na Hanspaulce, kam normálně ráno přicházím do práce. Já nejsem člověk, který by vyspával, já jsem pouze párkrát za život spal déle než do osmi. Já vím, že jsem v prezidentském období vtipkovával, že odjíždím do práce v osm. Pak bylo druhé pětileté období, kdy jsem radikálně říkal, že odpočívám a že odjíždím do práce ve čtvrt na devět! A nyní říkám, že konečně začínám odpočívat a odjíždím do práce o půl deváté :-).

Je za námi léto, měl jste nějakou dovolenou?
Já nejsem dovolenkář. Dovolenou, že bych někam vyjel a tam byl třeba deset dní, tak to si vůbec nevzpomenu, kdy jsem měl naposledy. Ale letos jsem byl přes léto hodně dlouho na naší jihočeské chalupě, kterou jsme v dřívějších letech hodně šidili. V prezidentském období jsem měl jinou chalupu – měla 62 + 1, a byly to Lány :-). Kvůli nim jsme tu naši jihočeskou chaloupku dost šidili, a přitom je strašně hezká, je v nádherné jihočeské krajině a je tam klid. Já jsem byl letos v létě na chalupě více dní než za celé prezidentské období. To je v mém stylu života taková malá revoluce!

Kristýna Kolocová a Markéta Sluková alias Kiki a Maki

Kolik měříte? Čekala bych, že budete jako volejbalistky ještě o něco vyšší…
Kiki: Já měřím 170 a Markéta 180.
Maki: Já nikdy nezapomenu na to, když jsme loni přijely na vyhlašování Volejbalisty roku, tak náš trenér, a můj přítel zároveň, tam poprvé viděl náš šestkovej nároďák a málem mu vypadly oči z důlků, nevěřícně jen prohlásil: „A to je co, tohle? Proč jste vy dvě tak malý?“ :-) My jsme se v tomhle pohledu opravdu úplně nepovedly, jsme takový ustřelený kecky :-)
Kiki: Obě bychom měly mít tak o deset centimetrů víc – já těch 180 a Markéta 190.

…důležité jsou výsledky…
Maki: Přesně tak, my je všechny udoláme! :-)

Vy jste už byly hosty u pana Krause. Měly jste trému a máte ji třeba dnes před natáčením?
Maki: Pan Kraus tomu nasadil takovou laťku, že teď už nemusíme mít trému vůbec. On nás úplně zazdil. Přišly jsme si u něho jako dvě malé holky, které jsou u něho na trestné lavici. Přišlo nám to hodně zbytečné.
Kiki: My jsme zvyklé mluvit, za poslední dobu mluvíme s různými médii poměrně hodně. A hlavně jsme otrkané z toho beach volejbalového života – kamarádi do nás celý život ryli, takže určitě nejsme dvě barbínky, které se bojí otázky. Nás jen tak něco nevyděsí! :-)

V nové talkshow Geni a Míši bude host zapojen i více než jen rozhovorem. Do čeho byste nikdy nešly?
Kiki: Já bych nešla do lítání, já se bojím lítat – takže kamkoli skočit, někam padat, letět – to by nebylo nic pro mne.
Maki: Já mám hrůzu z hadů. Třeba jak je soutěž Pevnost Boyard, takové to dotýkání se hmyzu, plazů… Tak hadů já bych se nedotkla, strašně se jich bojím. Asi bychom každá našly věci, které nám nejsou příjemné, do všeho bychom určitě nešly, nejsme zas takové střelkyně.
Kiki: …ale na druhou stranu nezkazíme žádnou zábavu a jsme pro každou špatnost! :-)

Když zakopnete na ulici a spadnete – zasmějete se samy sobě?
Maki: …určitě, pokud se ovšem nerozbrečíme bolestí :-)

Jaké bylo vaše léto?
Kiki: My léto nemáme, my máme sezonu, takže neproběhly žádné koupací radovánky atd. Ale máme za sebou strašně úspěšné období a teď o víkendu nás čeká ještě mistrovství republiky, což bude úplná tečka za létem.

Co je důležité pro to, aby člověka jeho úspěchy nezměnil a zůstal tak pohodový, jako jste vy dvě? :-)
Maki: Tvrdá práce a pokora! Pro nás je showbusiness zpestření, my se sem tam někde objevíme, pak se ale zase vrátíme k tomu našemu sportu, a to je velká dřina, drží nás to hodně při zemi.
Kiki: A hlavně víme, že být vidět nemá dlouhodobou váhu, to je teď, ale za čas může bát všechno jinak. Takže nyní se snažíme si to všechno okolo nás hodně užívat, ale ta pokora v člověku nesmí chybět.

Dnes je v pořadu pan exprezident Václav Klaus. Už jste se s ním někdy setkaly?
Kiki: V Praze jsme se setkali po jednom našem turnaji, chvilku jsme pak spolu mluvili.
Maki: On je veliký sportovec, přišel nám gratulovat a povídal, že i slzička mu ukápla. Jsme moc rády, že se tady dnes s ním můžeme zase setkat!

Sledujte nový zábavný pořad TGM: Talkshow Geni a Míši
v neděli 31.8. 2014 od 21:30 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku TGM: Talkshow Geni a Míši - 31.8. 2014:

TGM: Talkshow Geni a Míši - 31.8. 2014
TGM: Talkshow Geni a Míši - 31.8. 2014
TGM: Talkshow Geni a Míši - 31.8. 2014
TGM: Talkshow Geni a Míši - 31.8. 2014
TGM: Talkshow Geni a Míši - 31.8. 2014
TGM: Talkshow Geni a Míši - 31.8. 2014
TGM: Talkshow Geni a Míši - 31.8. 2014
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !