Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tipy kam si můžete jít zabruslit

2. 12. 2010 | Fitness

Jakmile začne mrznout a všechny vodní plochy pokryje silný led, mnoho lidí opráší brusle a vyrazí na nejbližší rybník. Kdo by se chtěl mačkat na stadionu a předepsaně kroužit v jednom směru, když si můžete dobře zabruslit na rybníku!

Pokud objedete křížem krážem naši zemi a budete hledat ten nejvhodnější rybník, tak zjistíte, že všude se bruslí stejně hojně a všude se bruslí dobře. Všechny rybníky jsou si v mnohém podobné, často bývají uprostřed malých vesniček nebo na kraji měst a obcí a místní obyvatelé na ně nedají dopustit, pro ně je právě ten jejich rybníček nej.

Plochy k bruslení se dělí do dvou kategorií, venkovní - to je například hřiště, zamrzlý rybník nebo řeka a umělá kluziště krytých stadionů. Dále pokud máte za domem nebo v blízkosti velké neobsazené parkoviště nebo jinou rovnou plochu, můžete ji pokropit vodou, která poměrně rychle zamrzne a máte soukromé kluziště.

 

A teď pár tipů na stadiony, protože vypsat přes 21 tisíc rybníků, které se v Česku nachází, by byl nadlidský úkol.

 

Například v Praze si můžete zajít na brusle na stadion Ice Arena v Letňanech. Veřejné bruslení je v pondělí od 10.00 - 12.00, čtvrtek 10.00 - 12.00, sobota 10.00 - 12.00, 14.00 - 16.00, 20.00 - 22.00 a neděle 14.00 - 15.45. Je zde i možnost si ve sportovním obchodě brusle zapůjčit. Cena - dospělý 80 Kč, dítě do 12 let 40 Kč a doprovod 40 Kč.

 

Další zimní stadiony v Praze pro veřejnost jsou -

Zimní stadion Bronzová v Praze 13

Zimní stadion Štvanice v Praze 7

Na Františku v Praze 1

HC Hvězda Praha v Praze 6 - Vokovice

HC Kobra Praha v Praze 4 - Braník

Malá sportovní hala na výstavišti v Holešovicich

Gutovka v Praze 10 - Strašnice

 

V Brně jsou to například stadiony -

Sportovní klub Královo Pole na Vodové ulici

MČ Žabovřesky ul. Žabovřeská vedle tenisového areálu

Ice Arena Olympia 

Hokejová hala Brno - Ponava

Kluziště Nové Sady, Rondo a jiné 

 

V Olomouci se můžete třeba vydat na zimní kluziště na Horním náměstí 1.

V Ostravě Vítkovice Aréna v multifunkční hale a skoro v každém městě a městečku po celé České republice se najde nějaký menší stadion pro veřejnost. A pokud ve Vašem okolí žádný není, tak si vyhlédněte vhodný rybníček a počkejte, až bude dostatečně silná vrstva ledu a můžete si zabruslit tam. 

 

Vydejte se s rodinou zabruslit si, volně ruku v ruce po stadionu nebo rybníčku, a můžete tančit na nožích nebo při prvních pokusech se smíchem padnout na zadek, protože bruslení je nesmírná zábava pro celou rodinu. 

 

Markéta

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !