Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tipy na hudební festivaly v srpnu

2. 08. 2012 | Kultura
Hudební festival je většinou pravidelná přehlídka vynikajících světových zpěváků, zpěvaček, skupin, umělců, symfonických orchestrů a komorních těles. Festival vždy připomíná významná hudební výročí uváděním výběru skladeb jubilujících autorů, světové i české premiéry soudobých skladatelů. Ke koncertním vystoupením jsou zváni umělci a orchestry špičkových kvalit.

Festival Lipno Fest 2012

Od 2. do 5. srpna 2012 proběhne již 7. ročník festivalu Lipno Fest na Lipně. Těšit se můžete na různé hudební styly jako jsou indie, pop, reggae, rock nebo ska.

hudební festivaly srpenFestival Sázavafest 2012

Také od 2. do 5. srpna 2012 proběhne festival Sázavafest, který se koná v Benešově u Prahy - Areál Malá strana. Těšit se můžete na různé hudební styly jako alternativa, dubstep, electronic music, folk, indie, pop, reggae, rock, ska.

Festival České hrady 

Dne 3.-4. 8. 2012 se v Rožmberku nad Vltavou na hradě koná festival České hrady. Z hudebních stylů se můžete těšit na funky, pop, punk, rock a ska. Vystoupí zde například UDG, No Name, Pohřební kapela, Ewa Farna, Sto zvířat, Monkey Business, David Koller, MIG 21, Nightwork, Mandrage, Polemic, Tomáš Klus, Horkýže Slíže, Visací zámek či Xind X.

Festival Studnice Fest 2012

Dvoudenní hudební festival Studnice Fest 2012 proběhne 3.- 4. 8. 2012 tradičně v areálu Cihelka v Hlinsku v Čechách. Z hudebních stylů zde bude pop, punk, rock, ska a těšit se můžete například na Mňága a Žďorp, Skyline, Tleskač, Sunshine Dukla, Vozovna The Prostitutes, The Chancers Prague, Conspiracy Volant Imodium, Kapela Snoo Niceland, A Banquet, Záviš Mortuary, W.A.F., Lazaret Defragment  a Slamerbanger.

Festival Come In Open Air 2012

Dne 4.8. 2012 v Hradci Králové na letišti proběhne festival Come In Open Air 2012, kdy se můžete těšit na hudební styly jako jsou deep house, minimal, techhouse nebo techno. Vystoupí zde Kaisersoze, Da Moon, Yacube, Afro gramm, Deivis, Teleport, Nois, Upgrade, Thecirkus, Segment či Kokino.

Festival Trutnov Open Air 2012

Od 16. 8. do 19. 8. 2012 proběhne v Trutnově Na Bojišti již známý Open Air Festival Trutnov 2012. Z hudebních stylů zde bude zastoupena alternativa, metal, punk, reggae, rock i ska. Vystoupí zde například Korn, John Cale, Anti-Flag, The Flying Eyes, Adam Cohen, The Plastic People of The Universe, Yellowcard, dEUS, Jiří Schmitzer, J.A.R., Irena Budweiserová, Vlasta Třešňák & Band, Neruda, Sto zvířat, Mňága a Žďorp, Vladimír Veith, Vladimír Merta, Ivan Hlas, Garage & Tony, L.A., The Fireballs, Michal Hrůza a kapela Hrůzy, Velvet Underground revival, Goodfellas, Hally Belly, Čankišou Petr Váša a Ty syčáci, Zuby nehty, Visací zámek, Hakka Muggies, Baťa & Kalábůf něžný beat, N.V.Ú., Už jsme doma, Vladimír Mišík a ETC, Jaroslav Hutka a další.

Festival Rock for Churchill

Dne 24. a 25. srpna proběhne ve Vroutku na půli cesty mezi Prahou a Karlovými Vary 13. ročník hudebního festivalu Rock for Churchill. Na tomto festivalu vystoupí například The Freestylers, NZ Shapeshifter, Horace Andy (JAM), Tito & Tarantula, Dub Pistols, Panteon Rococó, Tři sestry, Vltava, Wohnout, Sto Zvířat a mnoho dalších.
 

Festival Mácháč 2012

Od 24. 8. do 25. 8. 2012 proběhne již dvanáctý ročník největšího domácího beach open air festivalu Mácháč 2012. Těšit se můžete na dance music, house, progressive, trance a vystoupí zde například Dada Life, Dirty South, Mikael Weermets, Felix Da Housecat, Miss Duckin, Pablo Rouve, Ashley Wallbridge, Michael Burian, Lucca, Laydee Jane, Michal Poliak, Chris Sadler, Bon Finix, Tripmain, Bidlo, Loutka, Tommy Rogers, Neo a další. 

A mnoho a mnoho dalších. Jistě si každý vybere ten svůj a zažije neopakovatelný zážitek z festivalu.


Autor: Markéta
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ale na 5 z nich je trochu pozdě, kdo nebydlí v místě.Škoda. Jinak je to prima nabídka možná vyjde ten Macháč. SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles