Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tipy na letní líčení za pár minut

21. 07. 2015 | Krása
Letní měsíce si žádají nejen vyladěný a lehký outfit, ale také líčení, které se nerozteče vždy, když se rtuť teploměru vyšplhá k tropické třicítce. Čeho se vyvarovat, aby byl váš make up bezchybný?

Minimalizujte počet vrstev

Jestli jste v zimě zvyklé používat podkladovou bázi, make up, korektor, tvářenku i pudr, na to v létě zapomeňte. Přirozené opálení vám zajistí barvu, které není potřeba tolik pomáhat.  Využijte maximálně BB krému pro sjednocení barvy, a tvářenky, která vám rozjasní tváře. Více vrstev vám bude akorát na obtíž a musely byste obličej neustále doupravovat. Skvělým pomocníkem jsou také matující ubrousky, kterými stačí jednou či dvakrát denně vysušit T zónu, a pak není třeba, abyste se trápily s pudrem.

líčeníDejte si záležet na pohledu

Naprostým trendem posledních let je přirozené, avšak výrazné líčení očí. Omezte tedy křiklavé stíny, tužky na oči nepřirozených barev a nedej bože řasenky se třpytkami apod. Vsaďte na jednoduchou krásu.

Hydratujte rty

Vybírejte pouze kvalitní balzámy na rty s UV ochranou. Můžete zvolit takové, které jsou lehce zabarvené. V létě letí barvy jako je růžová či perleťová. Na večírky udělejte výjimku a klidně sáhněte po odvážné červené. Přes den však volte lehčí a přirozenější barvy.

Při líčení v létě myslete hlavně prakticky. Pokud navíc trávite volné chvíle u vody, určitě nechcete neustále kontrolovat, zda se vám někde něco nerozmazalo. Přirozená krása je navíc nejpřitažlivější.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka