Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tlouštíci 26.3. 2020 - Markéta Beszedésová

26. 03. 2020 | Televizní tipy
Každý z osmi účastníků pořadu Tlouštíci si nese do začátku natáčení jako vklad nejen velkou nadváhu, ale také silný životní příběh, se kterým se více či méně úspěšně pere. A také proto nehubne. Tým televize Prima, složený z renomovaných odborníků, nabízí trvalé vyřešení problémů. První díl můžou diváci sledovat premiérově 26. 3. 2020 ve 21.35 na televizi Prima.

První díl: MARKÉTA BESZEDÉSOVÁ (40)


Sympatická maminka se rizikovým těhotenstvím prý doslova projedla. Věřila, že po porodu všechno zhubne! Jenže náročnou péči o dvojčátka kompenzovala jídlem a  zkratkovité pokusy rázně zhubnout skončily  jojo efektem. Kvůli své obezitě se Markéta nakonec  přestala mít ráda a  jako „tlouštík“ nechtěla ani před oltář.  Podaří se mladé mamince zhubnout natolik, aby z ní byla nejen hezká nevěsta, ale i maminka plná energie?

První díl pořadu Tlouštíci: Markéta Beszedésová přibrala v těhotenství, užila si jojo efektu, ale konečně se jí daří hubnoutMarkéta má ve svých čtyřiceti letech podle svých slov všechno, co si kdy přála. Skvělého partnera, vytoužené děti, rodin. Je však něco, co ji tohle všechno štěstí ničí, a to je její váha. Rovných 122,5kg. Kvůli tloušťce nestáčí Markéta svým malým dvojčátkům a odkládá svatbu, protože nechce být tlustá nevěsta. Nemá se ráda, stydí se za sebe, je přecitlivělá a straní se lidí. 

Markéta přiznává, že přibírat začala kolem devatenácti let věku. Dává to za vinu nešťastným partnerským vztahům a tomu, že problémy jednoduše zajídala. Z 63 kilogramů se dostala na 75 kg. Před těhotenstvím, když potkala svého nynějšího partnera, vážila Markéta 84 kg. Během těhotenství, které bylo rizikové, navíc ještě hodně̌ přibrala. Výsledkem bylo 25 kg navíc. Markéta vyzkoušela řadu diet, včetně̌ hladovky. Zhubnout se jí vždycky podařilo, ale jakmile s dietou přestala, morálka upadla a ona opět přibrala.

S pohybem na tom není zrovna nejlíp. Dříve hodně̌ sportovala, chodila třeba i 4x týdně cvičit. Teď má problém i s chůzí.  Markéta má velkou motivaci: děti. Chce, aby se jim mohla věnovat, aby se za ní jednou nemusely stydět. Chce být krásnou, spokojenou a ne tlustou, udýchanou maminkou. Taky chce být zdravá a plná síly a energie. Velmi ji podporuje i její o 7 let mladší partner, který by s ní rád chodil mezi lidi, do společnosti a taky by si ji rád vzal za ženu.

Jenže Markéta se nechce vdávat jako tlustá. Velkou oporu má hrdinka prvního dílu i ve své mladší sestře. Ta je na rozdíl od ní hubená a Markétu v hubnutí a dietách podporuje. Zaplatila jí třeba krabičkovou dietu nebo jí vařila. To, aby Markéta zhubla, je i velkým přáním její vážně̌ nemocné maminky. Trápí se tím, že Markéta vypadá tak, jak vypadá. Ať už bude tím hlavním hnacím motorem k tomu, aby zhubla cokoliv, je důležité, aby se začala mít ráda a našla zase úctu sama k sobě.

Díky odborníkům z pořadu Tlouštíci, je Markéta na dobré cestě. Jaký je totiž výsledek? Po ukončení natáčení váží Markéta 97,7 kg. A hubnout nepřestává.

Hned za pořadem následuje 25 min pořadu Tlouštíci Extra, který bude vycházet z problémů, který řeší účastník v aktuální epizodě, taktéž budou rozebírány největší mýty o hubnutí a v neposlední řadě to bude speciál plný tipů na zdravé hubnutí.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles