Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tomáš Löbl: Jsem trošku pověrčivý

11. 04. 2018 | Úspěšní lidé
Herce a zpěváka Tomáše Löbla můžete vidět na jevišti Divadla Kalich v muzikálech Osmý světadíl, Pomáda, Atlantida a Srdcový král. Kterou ze svých rolí má nejraději se dozvíte v následujícím rozhovoru.

V muzikálech Divadla Kalich, na jehož prknech účinkuješ již sedmou sezónu, jsi ztvárnil řadu rolí. Která z nich Ti nejvíce přirostla k srdci?
Tomáš Löbl: Je celkem těžké říct, kterou roli mám nejraději. Všechny jsou něčím výjimečné. Ale pokud bych měl doopravdy zvolit jednu, tak to bude Tomáš z Osmého světadílu. Je to samozřejmě hlavně kvůli jménu postavy. (smích)

Nedávno jsi dodatečně nastudoval také roli Deana v muzikálu Srdcový král. Jaké to je, naskakovat do „rozjetého vlaku“?
Tomáš Löbl: Mám tahle naskakování rád. Je to tak trochu jiný druh adrenalinu. Baví mě to a Srdcový král je navíc super muzikál. Takže pokud se někdo dočetl až sem, chtěl bych ho tímto na muzikál určitě pozvat. Přijďte, je to sranda.

Tomáš Löbl: Jsem trošku pověrčivýKromě zmíněného Osmého světadílu nebo Srdcového krále jsi hrál v řadě jiných tzv. hitmuzikálů. Jaký máš vlastně na tyto muzikály, které jsou sestavené z písní nějakého známého interpreta, názor?
Tomáš Löbl: Pokud ty písně mají v hitmuzikálech nějaký smysl a jsou dostatečně zapracované do děje muzikálu, přijde mi to jako super nápad. Myslím si, že třeba v Osmém světadílu se to povedlo skvěle.

Kromě hraní a zpěvu mimo jiné také pořádáš muzikálový tábor pro děti. Jak ses k tomu dostal?
Tomáš Löbl: Jednoho dne jsme si s kamarádem řekli, že uděláme tábor pro děti, protože nás oba tato práce baví. A tak jsme tu myšlenku uskutečnili. (smích)

Když se věnuješ takovým aktivitám, napadlo Tě někdy, že bys šel jako řada Tvých kolegů z divadla učit zpěv nebo herectví?
Tomáš Löbl: Nabídku na učení zpěvu už jsem mě, ale s díky jsem ji odmítl. Nemám aprobace na to, abych někoho mohl v tomto oboru vzdělávat. Umět zpívat (netvrdím, že umím) a umět učit jsou pro mě naprosto odlišné věci. Rád někomu řeknu svůj názor, pokud ho bude zajímat, ale učit, to ne. Na to jsou tu jiní.

Máš nějaký svůj profesní sen?
Tomáš Löbl: Mám, ale když Ti ho řeknu, už se nesplní. Promiň. Jsem trošku pověrčivý.

Kde Tě čtenáři mohou v nejbližší době vidět a slyšet?    
Tomáš Löbl: Přijďte do Kalichu. Vše co produkují, stojí za to. A pokud by přeci jen někdo chtěl vidět konkrétně mě, někde mimo divadlo, tak je tu určitě možnost se podívat na moje webové stránky – tomaslobl.cz.


Zdroj, foto: Divadlo Kalich



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Tomáš Löbl: Jsem trošku pověrčivý:

Tomáš Löbl: Jsem trošku pověrčivý
Tomáš Löbl: Jsem trošku pověrčivý
Tomáš Löbl: Jsem trošku pověrčivý
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !