Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tomáš Měcháček: Zemana jsem se naučil imitovat za minutu

31. 03. 2018 | Úspěšní lidé
Tomáše Měcháčka znáte jak z jeviště, tak i televizních obrazovek. V současnosti si můžete užít komediální výstupy Tomáše v show Comedy Club. Tomáš se snaží politickým tématům vyhýbat, ale stejně se tohle téma do jeho výstupů vkrade. V minulé řadě Comedy Clubu si třeba zahrál na pana prezidenta. S Tomášem jsme si popovídali o tom, jakou inspiraci pro jeho komediální výstupy představuje jeho syn a samozřejmě jsme se nevyhnuli ani politice.

Říkáte o sobě, že patříte do Pražské kavárny. Můžeme se opět ve vašich vystoupeních v Comedy Clubu těšit na nějaká politická témata?
Tomáš Měcháček: No, já patřím spíš do hospody. Snažím se politickým tématům vyhýbat, ale ať dělám, co dělám, stále se mi tam objevují. Ale za to určitě může Kalousek.

Musím říct, že imitování pana prezidenta vám v Comedy Clubu šlo moc pěkně. Stává se vám, že po vás přátelé chtějí, abyste jim ho pro pobavení předváděl?
Tomáš Měcháček: Ne. Mají toho dost.

Tomáš Měcháček: Zemana jsem se naučil imitovat za minutuJak dlouho jste imitaci pana prezidenta trénoval?
Tomáš Měcháček: Jednu minutu.

Vnímáte sám sebe spíš jako herce nebo jako komika?
Tomáš Měcháček: To je hrozně vážná otázka se spoustou podotázek. Kdo je herec? Kdo je komik? Kdo jsem já?

Říká se, že pro herce je největší poctou zahrát si na prknech Národního divadla. Co vnímáte jako svůj největší dosavadní profesní úspěch? Je to angažmá v Laterně magice, nebo něco jiného?
Tomáš Měcháček: To se opravdu ještě říká? Angažmá v Laterně magice nemám, pouze tam hostuji v rodinném představení Vidím nevidím. A za svůj největší profesní úspěch považuji roli příslušníka VB na Národní třídě 17. listopadu, kterou hraji již čtvrtým rokem. Myslím, že ten kretén se mi opravdu poved. Díky, že můžeme. Vy žumpy!

Co je vám bližší, stát před kamerou, nebo na jevišti?
Tomáš Měcháček: Jeviště.

Kde berete inspiraci pro svá vystoupení?
Tomáš Měcháček: Všude.

Nějakou dobu jste žil v Norsku. Překvapila vás takhle země v něčem?
Tomáš Měcháček: Ano žil, a překvapila mě ve spoustě věcech. Ale o tom se rozepisovat nemůžu, to by bylo na dlouho. Tedy heslovitě: zdravé sebevědomí, upřímnost, střídmost, tvrdost, vytrvalost, vzdálenosti, tma, ceny, Norky…

Chtěl byste ještě někdy žít v zahraničí nebo rčení „všude dobře, doma nejlépe“ platí i pro vás?
Tomáš Měcháček: Po 12 letech cestování po světě s divadlem jsem se na pár let usadil, ale na jak dlouho netuším. Občas už balím, ale pak jdu radši jako většina do hospody a pěkně si nad pivem s kamarády zanadávám a chvíli to zas jde.

Pokud se nemýlím, tak Váš syn je zrovna v pubertě. Jak to prožíváte? Inspiruje vás jeho puberta při vymýšlení stand-upů?
Tomáš Měcháček: Moje maminka mi v pubertě říkávala: „Však on ti to tvůj synek vrátí!“ A ano vrací i s úroky. Inspirace je to mocná. Už jeden výstup mám a chystám dalších několik. Někdy raději místo otcovské role zaujmu pozici vědce na safari a pozoruji a zapisuji si. Pomáhá to nám oběma.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Tomáš Měcháček: Zemana jsem se naučil imitovat za minutu:

Tomáš Měcháček: Zemana jsem se naučil imitovat za minutu
Tomáš Měcháček: Zemana jsem se naučil imitovat za minutu
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !