Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trabantem z Indie až domů: Jak divoký je Pákistán?

20. 11. 2019 | Televizní tipy
Parta automobilových dobrodruhů a jejich bláznivá jízda v premiérové řadě oblíbeného dokumentárního cyklu. Závěrečné etapy neobyčejné cesty kolem světa. Režie pořadu Trabantem z Indie až domů: Jak divoký je Pákistán? D. Přibáň (Premiéra)

Čína. Tam, kde ostatní země s kontrolami na hranicích končí, tam v Číně teprve začínají. Kontrola střídá kontrolu. A ještě bonusová kontrola. Ani po šesti úvodních hodinách kontrol ale dohled nekončí. Povinný policejní doprovod, všudypřítomné kamery, hotel a dokonce i čerpací stanice jsou chráněné ostnatými dráty. Tankování jen na speciální povolení.

Povinné fasování čínských poznávacích značek, čínských řidičských průkazů a povinné ubytování tam, kde by si to cestovatelé dobrovolně nevybrali. Expedice projíždí územím Ujgurů, nad nímž dohlíží Čína. Po všech průběžných kontrolách se už začínají všichni těšit opět na návrat do Trabantem z Indiesvobodného světa. A na polského člena výpravy Radka, který má čekat za hraničním přechodem z Číny. Jenže po Radkovi překvapivě na domluveném místě ani památky!

Trabantem z Indie až domů: Jak divoký je Pákistán? můžete sledovat 20. 11. 2019 od 21,35 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !