Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trapas na horách

3. 05. 2015 | Vaše příběhy

Tento příběh mi vypravovala kolegyně z  práce a stal se její dceři Janě. Vše se odehrálo o jarních prázdninách. Jana je trávila se svojí kamarádkou na horách v Krkonoších. Jak se vždy říká, že třetí den na lyžích je kritický, tak se to vyplnilo. Jana, ačkoliv je celkem dobrá lyžařka, několikrát upadla. Po chvíli si všimla, že se v její blízkosti neustále objevuje chlapec v kostkované bundě. Když upadla, zastavil se, když čekala na vlek, vždy jel za ní. Začínala mít pocit, že ji pronásleduje. Napadaly ji různé myšlenky a trochu se i začínala bát.

S kamarádkou se domluvily, že budou lyžovat každá sama a sejdou se až na oběd. A jako naschvál ji na sjezdovce neviděla. Lidí tu bylo dost, tak není divu. Ve frontě u vleku měla Jana pocit, že i ostatní lyžaři po ní pokukují a ten kluk jí je pořád v patách. Vyjela tedy nahoru a honem šusem dolů. Svého stínu se ale nezbavila.

Jen se dole otočila, zjistila, že také přijíždí. Ve frontě u vleku konečně uviděla kamarádku. Riskla to tedy, předeběhla část fronty a zařadila se k ní. Uslyšela za sebou pár protestů, ale dělala, že se jí to netýká. Už jsou na řadě, tak hurá nahoru. Jana se otočila a co nevidí, ten kluk je zase za ní. V tom spěchu o něm kamarádce ani neřekla. Při vystupování z vleku samozřejmě upadla a kamarádka jí ujela. A „kostkovaný kluk“ stojí nad ní a chce jí pomoci vstát. Jana dělá, že ho nevidí a vstane sama. V tu chvíli kluk rychle skočil za ní. Jana už toho začínala mít dost. Prudce se k němu otočila a chtěla ho oslovit. Vtom uslyšela za sebou smích a chlapec opět skočil za ni. Dokonce se na ni skoro přilepil.

na horáchJana se otočila a dala mu facku. Chlapec si sáhl na rudou tvář a nejistě řekl: „Slečno, máte vzadu roztrženou kombinézu.“ Jana na něj chvíli nechápavě koukala a pak se snažila nahmatat rukou tu díru. Chlapec sundal svoji bundu a přehodil ji Janě přes ramena. Společně potom pomalu sjeli z kopce dolů a Jana utíkala na WC zjistit, v jakém stavu je její kombinéza. Když to v zrcadle uviděla, nejdříve byla v šoku, potom se ale smála. Vrátila se ke svému zachránci a společně čekali na Janinu kamarádku, protože měla u sebe klíče od pokoje v penzionu. Když se převlékla, vypravila se na oběd s novým kamarádem Martinem. On zde byl s rodiči a malým bratrem. Dlouho si povídali a zjistili, že mají hodně společného a že Martin studuje ve městě, kde Jana bydlí.

Těch pár dnů do konce týdne se každý den sešli na sjezdovce, užívali si lyžování společně. Po návratu domů spolu začali chodit a se smíchem vzpomínají na to, jak se poznali.


Ana1hana1 - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Trapas na horách:

Trapas na horách
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Hezké Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Krásný příběh, pobavil mně.SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Líbí se mi podobné příběhy s dobrým koncem. Zvlášť, když jsou ze života a ne z románu. Aspoň je vidět, že se nestávají jen samé špatné věci Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Moc hezký příběh s tím nejlepším koncem - jak z Červené knihovny nebo z nějakého dívčího románku, které jsem kdysi tak ráda četlaSmajlík !
Obrázek uživatelky
profil
Byl to trapas s dobrým koncem a hezkým příběhem.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles