Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trapasy slavných

28. 09. 2010 | Televizní tipy

Neznalost českého národa se ukáže při velmi jednoduchých otázkách, v dalším díle populárního pořadu Nikdo není dokonalý Speciál. Moderátor Jiří Krampol si tentokrát pozve mužské herecké osazenstvo - Bohumila Klepla a Luďka Sobotu. Co slavní herci prozradí o svých soukromých i divadelních trapasech? Uvidíte už v úterý 28. září ve 20.00 na Primě.

Soupeřit v pouliční anketě budou města Ústí nad Labem a Pardubice. Při povídání se však Jiří Krampol dostane se svými kolegy a přáteli mnohem dál. Jaké bylo dětství Bohumila Klepla v Moskvě? „Nejhorší byly oslavy VŘSR a podobně,“ zavzpomíná na děsivé zážitky oblíbený divadelní herec.

Ani Luděk Sobota nezapomněl na své mládí. Co prozradí o první lásce? A jaké rady na rande v kině dával tomuto tehdy nesmělému mladíkovi odvážnější kamarád Krampol?

Oba hosté původně svou hereckou profesi neplánovali. U Luďka Soboty to dokonce vypadalo na strojvedoucího. Když však měl postavit cestu pro vlak, způsobil málem katastrofu a nebylo daleko ani k infarktu jeho vedoucího.

Bohumil Klepl se také nemůže pochlubit hvězdnými začátky. Mezi jeho první role patřila mrtvola ve slavném seriálu Komisař Moulin. Proč z ní byl nakonec vyhozen? „On se mě bál, že ho kousnu,“ komentuje herec, proč s ním nechtěl hlavní představitel seriálu nic mít.

V cizině si herci zažili své. Luděk Sobota se kvůli jednomu špatně přeloženému slovíčku dostal málem do blázince a Bohumil Klepl předváděl loutkové divadlo bez loutek. „Mě si vzali bratři Formani jako takového maskota,“ přizná. Proč ho hollywoodská hvězda Jack Nicholson označil za amatéra?

Oblíbené téma všech přítomných pánů bude tentokrát i hypochondrie. Jaké s ní mají zážitky a trapasy u lékařů i blízkých?

Nenechte si ujít historky známých komiků již v úterý 28. září ve 20.00 na Primě!

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Trapasy slavných:

Trapasy slavných
Trapasy slavných
Trapasy slavných
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jiří Krampol měl šťasnou ruku,hosté super,jen poslední díl s Bartošovou byl nějaký divný.Připadala mi velice afektovanáSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles