Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trend alarm! Kšiltovka!

10. 02. 2018 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Kšiltovka















Kšiltovky celý život vídáváme na mužích, od nejmenších po největší. V dnešní době jste si ale mohla všimnout, že se něco změnilo. Čím dál více žen si oblíbilo dámskou kšiltovku nejen jako praktický, ale především jako módní doplněk. Určitě máte spousty argumentů, proč jí nenosit. Budeme se vám je tedy snažit vyvrátit a říci vám proč ji naopak nosit.


Proč jí nosit?


Ochrání před sluncem! Hlava je vodičem tepla a vede ho směrem odshora dolů. V zimě nosíme čepici, abychom neprochladli. V létě nosíme kšiltovku, aby nás ochránila před ostrým sluncem. Ostré slunce totiž může způsobit nežádoucí zdravotní komplikace, jako je například úpal či úžeh a tím si rozhodně léto kazit nechceme že?

Chrání naše vlasy! První co nás napadne je to, že nám kšiltovka zničí účes. Je tomu ale právě naopak. Ostré letní slunce se snadno dokáže postarat o to, aby naše vlasy trpěly. Na slunci se snadno vysušují a stávají se křehčími. Snadno také ztrácejí odstín a šisují. Pro někoho to je žádoucí, pro někoho je ztráta barvy apokalypsou. Co se týká ztráty tvaru účesu, snadno tomu zabráníte používáním kvalitních kosmetických přípravků na vlasy. V souvislosti s vlasy bychom kšiltovce ještě mohly být vděčné za to, že až ráno vstaneme a náš účes nebude zrovna ukázkový, kšiltovka vše snadno schová.

Je to trendy doplněk! Kšiltovka, nehledě na věk, nám přidává na svěžesti a mladistvosti. Každý outfit díky ní prokoukne a dostane úplně nový rozměr. Hodí se jak ke sportovním kouskům, tak jak jí znáte, ale i k elegantním, jako jsou například šaty či sukně.

3 tipy na zajímavé outfity s kšiltovkou:


1. S proužkovanými šaty nebo sukní


Marine look a s ním i proužky, jsou několik sezón hitem. Zkuste kombinovat právě s kšiltovkou a budete překvapené jak svěžího looku dosáhnete. Na nohy obujte tenisky.

Trendy kšiltovka

   

2. S křivákem

trendy kšiltovky
Křivák je maximálně chic kousek, který je sám o sobě trochu rebelský. Kšiltovkou mu však dodáte ještě větší šťávu! Ke křiváku se hodí klubové kšiltovky, např. dámské kšiltovky New Era.


3. K podpatkům


Můžete si říct, že jde o výstřední kombinaci. Sportovní a elegantní look přeci nemůže jít k sobě. Kontrasty se ale milují! Proto i tato kombinace vypadá skvěle!



Už jste získala odvahu?



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Jsou to pokrývky hlavy do každého počasí,v parném počasí se hodí proti úpalu,když prší,ochrání hlavu před deštěm....nosím jí ráda,je to taková moje značka Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles