Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trendy novinka Quintessence: Smyslně dlouhé, husté, vlastní řasy

6. 02. 2018 | Krása

Éře nalepovacích řas odzvonilo, trendy je mít krásné řasy vlastní. Přirozeně husté a zároveň dlouhé. Celosvětovým hitem jsou séra, která růst i zahuštění řas podporují a pomohou vám tak vyřešit nespokojenost s tím, jak vaše řasy vypadají. Dlouhodobě a navíc rychle.

Nové luxusní sérum značky Quintessence posiluje díky účinným přírodním složkám řasové kořínky, stimuluje růst nových řas a prodlužuje dobu růstu každé řasy. Ve výsledku budou řasy hustší i delší, efekt je viditelný už za pouhý měsíc.
 
Aktivační sérum na řasy z exkluzivní řady Q-SkinScience od značky Quintessence je bohaté na fytonutrienty, obsahuje patentované kombinace peptidů, extrakt z kmenových buněk vzácné odrůdy švýcarského jablka a vitaminy. Tento kosmetický přípravek je zcela bez obsahu hormonů, takže jeho používáním nehrozí nežádoucí vedlejší projevy jako například tmavé kruhy nebo otoky pod očima.  

Quintessence Eyelash Activating Serum

Samé výhody


Oproti nejrůznějším řasenkám, umělému prodlužování či nalepování řas má kvalitní aktivační sérum na řasy samé výhody. Nehrozí vám riziko ze špatného lepidla, které může vyvolat alergickou reakci a způsobit podráždění či infekci očí. Nemluvě o možnosti poškození řasových folikulů, následkem čehož se může zpomalit až zastavit cyklus růstu vlastních řas a dokonce mohou i vypadat. Při používání kvalitního aktivačního séra, které řasy vyživuje a stimuluje jejich růst, se ničeho takového bát nemusíte. Navíc nejenže řasy vypadají přirozeně, ale opravdu přirozené jsou! A nejde o krátkodobé, ale trvalejší řešení. Ke všemu vám odpadne starost v podobě pravidelného docházení na doplnění umělých či prodlužovaných řas poté, co vypadnou a prořídnou.

Jak aktivační sérum funguje


Životnost jedné řasy je zhruba tři až pět měsíců. Po jejím vypadnutí naroste přibližně do dvou měsíců řasa nová. Pravidelným používáním aktivačního séra na řasy podpoříte jejich růst tak, že dřív než stará řasa vypadne, už roste nová. Takže řasy nejen působí, ale skutečně jsou celkově mnohem hustší.

Sérum se obvykle používá před spaním, po kompletním odlíčení a očištění obličeje, včetně řas a očních partií. Jemným štětečkem se nanáší na horní i dolní oční víčko co nejblíže k samotným kořínkům řas. Podobným způsobem jako když si malujete oční linky.

 Quintessence Eyelash Activating Serum

Quintessence Eyelash Activating Serum


Luxusní aktivační sérum pro delší, plnější a pevnější řasy obsahuje patentovanou kombinaci peptidů, extrakt z kmenových buněk vzácné odrůdy švýcarského jablka a vitaminy. Je bohaté na fytonutrienty, tedy na vysoce prospěšné rostlinné živiny. Peptidy účinkují jako růstové faktory, kmenové rostlinné buňky podporují dlouhověkost kmenových buněk kůže, vitaminy řasy vyživují. Eyelash Activating Serum tak řasy přirozenou cestou prodlužuje, zahušťuje, podporuje růst řas nových a celkově kvalitu řas zlepšuje. Sérum je nehormonální, s uživatelsky ověřenou účinností a efektním výsledkem za pouhé 4 týdny. Způsob použití je snadný – každý večer před spaním naneste jemným štětečkem  na odlíčené horní i dolní oční víčko co nejblíže k samotným kořínkům řas. Cena 2 100 Kč, koupíte na www.quintessence.cz


-Komerční sdělení-



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles