Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trendy spodního prádla pro letošní rok

17. 03. 2008 | Trendy
Stejně jako v předchozím období je preferován romantický styl - krajky, výšivky, květinové ale i geometrické vzory. Jaro i léto 2008 je v pastelových odstínech modré a růžové, a také ve světlých odstínech přírodních barev. Podzim pak s sebou přináší barvy v kovových tónech.

Pro různé příležitosti se nabízejí speciální střihové varianty ve zpracování různých druhů materiálů. U kalhotek se do popředí dostaly typy s krátkou nohavičkou ve stylu hipster a panty.

spodní prádlo Po letitých zkušenostech práce s prádlem vím, že zvláště nákup podprsenky může působit značné potíže. Proto bych se zde raději zaměřila na toto téma, a k dobrému výběru podprsenky DOPORUČILA:

1.) dopřát si dostatečný čas a prostor pro zkoušení
2.) nenechat se odradit prvním dojmem z nabízeného sortimentu
3.) zkoušet, zkoušet a zkoušet! A to co možná nejvíc druhů i typů v odpovídající velikosti z toho, co se na trhu nabízí.

Jen díky tomu, že vyzkoušíte co možná nejvíce druhů podprsenek, získáte dostatečné srovnání a můžete pak posoudit, v čem se cítíte dobře a příjemně, případně který z vyzkoušených typů nejvíce vyhovuje Vašim potřebám. Dobrá podprsenka totiž netkví v zapracovaných výztužích, ale je důležité, aby u ní bylo funkčně skloubeno celkové zpracování – STŘIH i MATERIÁL.

spodní prádlo

Typy podprsenek podle funkce


Vhodný střih předpokládá potřebnou stabilitu, funkčnost i pohodlí.

Podprsenky s výztuží– jsou převážně módní záležitostí poslední doby. Jsou zhotoveny za účelem optického zvětšení objemu. Zaručí sice určitou stabilitu, za předpokladu výběru vhodného střihu vzhledem k proporcím. Problémem však může být zvláště u některých výrobků „push-up“, že zvednou prsa do nepřirozené polohy, takže po odložení podprsenky pak může mít nositelka nepříjemný pocit.

Podprsenky s kosticí – jsou svou funkčností určeny pro nejrůznější příležitosti, což určuje sám materiál a střih. Čím větší je pružnost a elasticita materiálu, tím méně jsou tyto typy vhodné pro velká a těžká prsa. Těm je pak lépe doporučit typy se švy na košíčkách, případně s podložením spodního dílu košíčků, anebo podprsenky ze speciálních materiálů s tzv. minimizer-zmenšujícím efektem.

spodní prádlo Podprsenky bez kostic – jsou určeny pro pohodlné celodenní nošení, anebo pro speciální účely, např. sport. Zde je totiž velmi dobře skloubena funkčnost s pohodlím.

Rada pro zkoušení a oblékání podprsenky

Podprsenku oblékejte v předklonu. Tak prsa dobře zapadnou do košíčků, a po vzpřímení okamžitě poznáte, zda je jejich hloubka odpovídající a dostatečná. V kamenném obchodě pak máte možnost požádat prodavačku, aby posoudila dobře zvolenou velikost i střih, a případně Vám poupravila ramínka, jejichž délka také velmi záleží na tom, jak podprsenka padne.

Nejdůležitější je: umět si pro sebe vybrat skutečně to nejlepší.



Zdroj: Bi.2008

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Jájino myslím že si kupuješ malé podprsenky.
Když si ji zkoušíš tak si párkrát natáhni ruce nad hlavu a když tam drží a zapínání je do pravého úhlu tak by to měla být ta pravá.SmajlíkDržím palce.
Obrázek uživatelky
profil
Obrázek uživatelky
profil
Je mi 13 a byla jsem s mámou kupovat podprsenku u vietnamců. Problém je v tom, že mám povislá prsa a proto bych chtěla podprsenku s výstuží, nebo push-up. A další problém je, že mi prsa z podrsenky "vypadávají" a každou chvilku musím jít ve škole na záchod, abych si tam podprsenku popravila. A kvůli tomu si ani nesundávám mikinu a v těchto vedrech musím být celý denv mikině. A to už mě nebaví, zvláště pak u sportu, kdy si musím podprsenku povytahovat... U vietnamců mají jen samé takové tenké a ty já nechci. Mamka mi řekla, že když nechci, aby mi z podprdy prsa vypadávala, že si mám koupit podprsenku bez výztuže, jen látkovou s kosticí, která se přizpůsobí. Ale tu já nechci, protože mám prsa špičatá a kluci by se mi ve škole smáli, že mi "visí" Smajlík a to já nechci. Mohli byste mi nějak poradit? Prosím, jsem zoufalá!!!
Obrázek uživatelky
profil
Moje zkušenosti s prádlem, nejsou moc dobré, moje velikost podrpsenky je 70F.. a po pravdě, kde seženu takto velkou podprsenku, na internetu možná, ale kdo mi zaručí, že mi to opravdu bude a za ty peníze, mi příjde že se to ani nevyplatí, když v krámě konečně najdu moji velikost (nechci se nikoho dotknout) ale podprsenky vypadají jak pro 50tileté a v 18ti letech se mi to opravdu nelíbí. Neznáte nějakou dobrou firmu která vyrábí takové podrsenky aby trochu vypadali ve velkých velikostech?
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkdnešní výběr spodního prádla je skutečně velký, varuji však před nákupy tohoto prádla v tržnicích. Internetového obchodu se nebojím a velikosti většinou i sedí s tím problém žádný není. Vše je jen otázka peněz, ale krásné prádlo JE a jeho dostSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles