Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trendy v letní obuvi pro celou rodinu

17. 07. 2018 | Trendy

Dámy


Opravdový wow-efekt zažijete v letních měsících díky mimořádnému a vzrušujícímu designu podešví, ale také obuvi na podpatku, teniskám a kotníkovým modelům v dokonalé červené barvě. Mezi novinky této sezóny patří elastické holenní části, jazyky zdobené nýty, šněrování, sametové svrchní materiály a potisky. Trendy zůstávají ozdobné a třpytivé detaily na žabkách a lodičkách.

Třpytivé detaily: sandály


Pestré sandály nápadně zdobené pajetkami, kamínky a viditelným prošíváním propůjčí letošnímu létu kouzlo hippie stylu. Pastelové barvy v kombinaci s nápadnými vzory zase podtrhnou bohémský look. Zárukou dokonalého vzhledu bude obuv na vysokém podpatku v odstínech červené a zlaté. Pro ty ženy, které se nechtějí vzdávat pohodlí, ale ani elegance, bude skvělým řešením obuv na klínovém podpatku ve výrazných barvách a imitaci korku. S modely zdobenými mašličkami, vzory nebo nýty zazáří na pláži i v kanceláři, při romantické večeři i na nákupech. Sandály na klínovém podpatku jsou totiž dokonale všestranné a vzdušné. Dají se skvěle kombinovat s letními šaty, sukněmi, džíny a tričkem, stejně jako s elegantní večerní róbou.

trendy na léto 2018 pro celou rodinuAktuální trend: pantofle


Stylový comeback roku slaví pantofle. Vedle výrazných barev, jako je růžová nebo metalické odstíny, budou v módě zejména maskáčové vzory. Chybět nebudou ani klasické modely v šedé a černé. O nepřehlédnutelný look se postarají hvězdičky, nýty, mašličky, květinové a kožešinové aplikace. Díky otevřené špičce a komfortní podešvi jsou ležérní a lehoučké pantofle skvělým společníkem po celý den.


Do města i na pláž: espadrilky


Stálicí mezi letními trendy jsou espadrilky, které budou v módě i letos, a to jak ve světlých pastelových odstínech, tak v tmavším provedení. Lehký textilní svrchní materiál a dvouvrstvá podešev propůjčují espadrilkám jejich typický vzhled a zajišťují také vysoký komfort nošení. Kontrast k prostým minimalistickým modelům v pastelových barvách tvoří nápadnější varianty s metalickými odlesky, květinovými aplikacemi a mašlemi.


Sportovní, stylové, pohodlné a ženské: tenisky


Povinnou výbavou každého botníku jsou tenisky. Nabídka tenisek je nesmírně rozmanitá: ať už se vám více líbí retro, nebo futuristické provedení, tenisky sportovní nebo spíše elegantní, modely s metalickými odlesky nebo čistě bílé, vybere si opravdu každý. Stranou nezůstává ani trend květinových potisků. S módními platformami se setkáváme stejně často jako s lehoučkým meshem. Světlé modely s květinovými vzory krásně doplní jakékoliv šaty a vytvoří dokonalý letní look. Naopak tmavší, sportovní varianty skvěle podtrhnou outfit v městském stylu. Na své si přitom přijdou nejen milovnice módy, ale i sportovní nadšenkyně, protože tyto modely se hodí jak na přehlídkové molo, tak do fitness centra.

Stylově za každého počasí: kotníková obuv


letní doplňkyDíky lehké kotníkové obuvi se ani během chladnějších jarních a letních dní nemusíte bát o svůj styl. Modely v tlumených přírodních barvách, jako je béžová a šedá, nebo v modré a černé oživí květinové potisky, nýty nebo děrované vzory.

Trendy zůstává lehká nazouvací obuv, sportovně ležérní mokasíny v pastelových odstínech s perforacemi nebo tenisky z velurové kůže.

Za pozornost stojí také pohodlí, které skýtají nejen minimalistické, elegantní kožené sandály s komfortní stélkou, ale také tenisky s elastickými, flexibilními podešvemi. Těšit se mohou také milovnice vysokých podpatků, protože i lodičky budou pohodlnější díky elastickým podešvím.
Co se týče barevnosti, převažují jemné pastelové tóny od růžové až po modrou, ale nechybí ani černá. Absolutním hitem jsou modely v zářivě červené barvě, ať už jde o lodičky, mokasíny, nebo nazouvací obuv.

Doplňky


Během chladnějších dní budou skvělým doplňkem lehké šálky a šátky, jimž dodají šmrnc pestré třásně. Jednoduchý outfit oživí varianty s metalickým vzhledem nebo potiskem plameňáků.
Mezi kabelkami budou oblíbená psaníčka v etno stylu, měkké pytlové kabelky nebo naopak kabelky pevných, hranatých tvarů. Díky nejrůznějším ozdobným detailům v podobě perliček, mašlí či nýtů z nich nespustíte oči.

Trendy budou také velké kabelky, tzv. shoppery, a psaníčka s potiskem, která lze kombinovat podle motivu buď do sportovního, nebo minimalistického stylu. Vyznačují se pestrými letními barvami, někdy s metalickou úpravou, ale najdou se i jednoduché modely z měkkých materiálů o nejrůznějších velikostech, které ladí k elegantnějším outfitům.


Páni


Pánské módě vládne nadále sportovní styl s prvky elegance a nápaditými detaily. Převažují tlumené barvy jako šedá, hnědá, tmavě modrá a černá, a to i u nazouvací a šněrovací obuvi. Byznys modelům dodává na zajímavosti použití kvalitní kůže a budapešťský vzor. Kdo si potrpí na trochu extravagance, vyladí si oblíbenou obuv barevnými tkaničkami. In budou i nadále propracované kombinace materiálů, provedení tón v tónu nebo ražená velurová kůže. V kurzu zůstávají tenisky, ať už v kombinaci černé a bílé, nebo v letní variantě s korkovou podešví. O vzdušnost a pohodlí se v parných letních dnech postará lehká nazouvací obuv se vsadkami z meshe nebo podešvemi ve vzhledu lýka, plátěné modely v námořnickém designu nebo sportovní žabky.


létoDěti


Dívčí obuv bude v nadcházející sezóně hýřit barvami, jako je šeříková, tyrkysová, bílá nebo všechny odstíny růžové, a ozdobnými detaily v podobě metalické úpravy, flitrů, nášivek a štítků. Platí to jak pro sandály, tak pro baleríny i tenisky.

Chlapci budou nosit uzavřené, robustní sandály a tenisky v barvě velbloudí srsti, v bílé a odstínech modré, od kobaltové po námořnickou modř. Vzhled obuvi oživí zelené a červené detaily, vsadky z meshe a výrazné nápisy.

Zdroj, foto: Deichmann


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Mam nejradeji boty na vysokem podpadku,letosni zima jsem objevila musketyrky na podpadku 12,5cm.Jsou super
Obrázek uživatelky
profil
Letosni léto jsem objevila slip on obuv a totálně se zamilovala
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles