Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tříletá preventivní prohlídka

17. 10. 2010 | Vaše příběhy

Naše tříletá dcera Terezka si strašně ráda hraje na doktora nebo na paní doktorku. Doufali jsme tedy, že její tříletá preventivní prohlídka proběhne hladce, neboť u paní doktorky na zubním zvládla i odstranění zubního kamene. Tam nejdřív doma vyprávěla, že se tam netěší a pak jsme ji odtamtud nemohli dostat. Chodíme totiž já, dcera i má matka ke stejné paní zubařce.

Takže nás vzala postupně všechny a dcera se tam tak otrkala, že tam pak lezla i za babičkou a tajně jí tam upíjela vodu z kelímku. Takže nakonec to byla legrace. Ale s tou tříletou prohlídkou jsme se bohužel spletli. Nejdříve se nás ujala sestřička, Terezku zvážila, výsledek byl stejný jako doma  - 15 kg, výška taky stejná jako doma  - 95 cm.

Když jsem to říkala sestřičce, tak se vtipně zeptala, jestli jsem jí neměřila i tlak a puls. Následně jí oboje změřila, vše bylo v normě. Pak ji vyzkoušela z barviček, zda vidí na obrázky, zda slyší, vše probíhalo hladce. Změna nastala, když jsme se dostali do druhé místnosti k panu doktorovi a ten chtěl, aby se malá svlékla. Začala v přetopené místnosti naříkat, že je jí zima. Naší otužilce, která v mrazech chodí s rozepnutou bundou! No takže jsem ji za vřískotu odstrojila já a pan doktor ji poslechl.

Div mu ten její řev neutrhnul uši. Pak si ji nechal položit na lehátko, omačkal jí břicho. Zeptal se: "Chodí normálně, že jo? Takže se uvidíme za dva roky na pětileté prohlídce." A byli jsme vyřízení. A pan doktor byl jistě velice rád, že Terezka nebývá nemocná, a že ji tedy opravdu možná uvidí, až za ty dva roky....no a Terezka koneckonců taky, neboť vždy, když jdeme kolem polikliniky, tak se ptá, zda tam pan doktor je a hlásí, že se jí pan doktor nelíbí...:-)


Autor: vlnka007

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
klasika, s prehliadkami je aj takto
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles