Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trvalá na řasy rozjasní váš pohled

10. 07. 2012 | Krása
Trvalá na řasy umožní zvýraznit přirozenou linii řas, rozjasní pohled a zvětší vaše oči. Vydrží  po dobu dvou měsíců. Pokud máte dlouhé a rovné řasy, po aplikaci budou vaše oči vypadat velmi přitažlivě. Trvalá se dělá i na velmi krátké a rovné řasy. Nahradí do jisté míry i řasenku. Aplikace s následným barvením trvá asi hodinu.

Trvalá na řasy - aplikace

Řasy se natočí na miniaturní natáčku, která odpovídá jejich délce. Miniaturní natáčka je malý váleček, kterým se řasy přichytí gelovým lepidlem, nakonec se sundá s natáčkou a malým dřívkem se řasy otočí nahoru a přichytí na natáčku, která je umístěná na víčku nad řasami. Při natáčení řas se používá gel a ustalovač, při kterých dochází pomocí těchto přípravků k většímu objemu a zvýraznění. Pokud si dáváte na řasy trvalou, musíte o ně řádně pečovat. Jestli se líčíte, používejte na odlíčení olejíček, který řasy regeneruje.

trvalá na řasyKaždou proceduru, kterou provádíte kolem očí, provádějte šetrně, aby neublížila očnímu okolí. U velmi slabých řas musíme postupovat opatrně, aby se nešetrným zacházením ještě více nepolámaly. Po dvou až třech měsících se trvalá na řasy obnovuje. Trvalá na řasy nejen řasy natočí, ale vytvoří také mladší vzhled pro ty, kterým začínají řasy vypadávat.

Trvalá na řasy pro slavnostní příležitosti a také na všední nošení.
Trvalou na řasy ocení všechny ženy, které chtějí vyzkoušet něco nového, neokoukaného. Výborně se hodí na různé slavnostní příležitosti, svatby, plesy, večírky a jiné společenské příležitosti. Její aplikaci ocení ženy, které mají problémy s řasenkou například na dovolené, nosíte-li brýle, nemáte čas si aplikovat řasenku.

Autorka: Marta
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já mám bohužel tak krátké řasy, že by ani natočit nešly Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Mám ji už podruhé a mohu jen doporučit. Moje řasy jsou dlouhé a rovné, takže rozdíl byl opravdu velkýSmajlík.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles