Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

TV Nova připravuje nové díly seriálu Policie Modrava

12. 06. 2015 | Novinky
Televize Nova zahájila přípravy nové řady nejúspěšnějšího současného původního televizního projektu. Seriál Policie Modrava, který sledovaly každou neděli přes dva miliony diváků a v cílové skupině 15-54 dosahoval podíl na publiku průměrně 41 %, se v budoucnu vrátí na obrazovky s novými díly. Pokračování seriálu opět přinese zajímavé kriminální zápletky, skvělé herecké obsazení v čele se Soňou Norisovou a nádhernou přírodu.

Fenomenální sledovanost Policie Modrava mluví za vše. Jsme nadšení, že si seriál diváci oblíbili, rozhodli jsme se proto natočit pokračování,“ říká programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

TV Nova připravuje nové díly seriálu Policie ModravaPolicie Modrava své vysílání zahájila úvodním dílem v neděli 28.2. 2015 a šestnáctý díl s názvem Případ ukradené rukavice seriál uzavřel.

V průměru sledovaly Policii Modrava 2 188 000 diváků starších čtyř let a v cílové skupině 15-54 činil průměrný podíl na publiku 41 %.

Nejvyšší čísla zaznamenala 14. epizoda s názvem Jak málo stačilo vysílaná 24.5. 2015 , kterou si nenechaly ujít 2 404 000 diváků starších čtyř let.

Z hlediska podílu na sledovanosti byl nejúspěšnější poslední díl, který dosáhl v CS 15-54 na share 47,8 %.

TV Nova začala natáčet novou řadu kriminálky Policie Modrava


Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
KRÁSNÁ ŠUMAVSKÁ PŘÍRODA.
Obrázek uživatelky
profil
hezký seriál... už se těšímSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
těším seSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles