Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tvořte svůj Věčný příběh

29. 12. 2019 | Knižní tipy
Název: Tvořte svůj Věčný příběh
Autor: Tamara Laporte
Překlad: Veronika Nohavicová
Nakladatelství: Zoner Press
Datum vydání:  2019
Formát: 216 x 254 mm
Vazba:  brožovaná, barevná
Počet stran: 144 stran
Cena: 293 Kč

Rozviňte svůj výtvarný styl pomocí kreativních projektů inspirovaných pohádkami. Věčný příběh je soubor plný výtvarných projektů inspirovaných pohádkami, lidovými báchorkami a klasickými literárními díly od uznávané mixed media výtvarnice Tamary Laporte, autorky Knihy života.


Tvořte svůj Věčný příběh„Jak si můžu vybudovat svůj vlastní výtvarný styl?“ je otázka, kterou Tamara slýchává často na svých kurzech a která ji přivedla k vytvoření této knihy. Spolu s osmi dalšími umělkyněmi připravila cvičení rozdělená do několika kapitol, ve kterých se seznámíte s příběhem, jeho symbolikou a konkrétními možnostmi, jak směřovat k rozvoji vlastního stylu.

Zkoumejte zkušenosti, pocity a nápady, které rozdmýchají vaši vášeň. Přizpůsobte si motivy a vizuální prvky tak, aby byly opravdu vaše vlastní. Naučte se být neustále otevření inspiraci, zapojit ji do své umělecké praxe a tvorby. Objevte strategie, jak pracovat se svými obavami a soustředit se na umění. Najděte správnou cestu, jak se vyrovnat s negativní kritikou a překážkami, které vám brání v osobním rozvoji. Užívejte si radost z vývoje vaší tvorby a stylu. Naučte se vyprávět svůj vlastní příběh skrze umění, aby se vaše přání – stát se umělcem, jakým jste vždy chtěli být – stalo skutečností.

V knize najdete tyto pohádky, bajky a příběhy: Alenka v říši divů, Bambi: Život v lesích, Ledová královna, Kráska a zvíře, Zlatovláska a tři medvědi, Petr Pan, Šípková Růženka, Malá mořská víla a mnoho dalších.


Tuto knihu Tvořte svůj Věčný příběh zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Zoner Press.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !