Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Tvůj fotodeníček od školky do školy

5. 05. 2014 | Knižní tipy
Název knihy: Tvůj fotodeníček od školky do školy
Nakladatelství: Smart Press
Datum vydání: duben 2014
Formát: 165 x 240 cm
Počet stran: 160
Cena: 399 Kč 

Tvůj fotodeníček od školky do školy navazuje na úspěšný první díl Tvůj fotodeníček od těhotenství do tří let. Autorem tohoto druhého dílu je Smart Press spolu s českými maminkami, kterým na českém trhu chybělo pokračování pro jejich školáčky. Kniha je opět v dívčím a chlapeckém barevném provedení. Kniha v pevných deskách, v kroužkové vazbě, přepásaná praktickou gumičkou.

Tvůj fotodeníček od školky do školyTvůj fotodeníček od školky do školy nabízí vše v jednom: Poznámkový blok, fotoalbum, prostor pro vlastní zápisky a obrázky dítěte. Nechte se vést jednotlivými kapitolami rok za rokem, kreslete, přelepujte, vpisujte. Začíná Věnováním a otiskem ruky a nožičky z prvního dne v mateřské škole. Dále je řazen podle  jednotlivých tříd, přívětivě vede prvními školkovými zkušenostmi a připomíná vzácné zážitky s kamarády, novými hračkami, ve třídě, na hřišti i na procházce. Jednotlivá roční období nabízí praktické Kalendárium pro denní zápisky. Každý školní rok pak umožní kreslení sezónních obrázků, lepení fotek z oslav, Vánoc, prázdnin atd. Nebojte se svěřit tuto knihu vzpomínek do rukou dítěte a požádejte další členy rodiny o jejich příspěvky, s radostí se na této unikátní knize budou podílet.

Uchovejte si vzpomínky na nejkrásnější léta raného dětství na jednom místě  –  tvořte spolu s vašimi dětmi knihu plnou lásky a všedních i vzácných okamžiků, k níž se vy i ony budete moci vracet po celý život.

Dvě barevné verze obálek: červená pro holky a modrá pro kluky

Knihu Tvůj fotodeníček od školky do školy  koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Smart Press.

Notburga
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Tvůj fotodeníček od školky do školy:

Tvůj fotodeníček od školky do školy
Tvůj fotodeníček od školky do školy
Tvůj fotodeníček od školky do školy
Tvůj fotodeníček od školky do školy
Tvůj fotodeníček od školky do školy
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !