Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tým Kriminálky Anděl je zpět!

7. 03. 2010 | Televizní tipy

Šéf smíchovské kriminálky Ivan Tomeček v podání Martina Stropnického a jeho tým bude řešit nové kriminální případy. Televize Nova obohatí jarní nabídku své původní tvorby o populární krimi seriál Kriminálka Anděl. Případům fiktivního týmu pražských kriminalistů budou vyhrazeny pondělní večery. Úvodní díl s názvem Minuta ticha uvidí diváci již 8. března ve 20 hodin.

Strhující první díl s motivem pomsty otevírá nové kriminální případy založené na skutečných trestných činech, které bude řešit tým kriminalistů z Kriminálky Anděl v čele se zkušeným Ivanem Tomečkem (Martin Stropnický). V prvním dílu, který budeme vysílat 8. března 2010 ve 20 hodin, detektivové řeší nečekaně složitý případ dvou žen, zavražděných za podobných okolností na okraji Prahy pouhé tři dny po sobě. Pátrání navíc komplikuje jejich bývalý kolega kriminalista, otec jedné z obětí.

 

Nové epizody Kriminálky Anděl se více zaměřují na popis prostředí, v němž se vyšetřovaný zločin stal. Divák společně s detektivy nahlédne například do podzemních šachet Prokopského údolí, do azylového domu plného žen, které by si rády vyřídily účty s bývalými partnery, podívá se na skládku komunálního odpadu nebo se také seznámí s praktikami zlodějů uměleckých památek.

 

„Líbí se mi, že Kriminálka Anděl drží profesní ráz. Nehraje si na nákladné akční honičky, ale má dynamiku a švih, nepěstuje strejcovské dialogy. A trefit přesně žánr a využít, co bylo dobré, není málo,“ říká Martin Stropnický, představitel Ivana Tomečka, vedoucího fiktivního týmu pražských kriminalistů.

 

Kromě něj se v seriálu opět setkáme s dalšími původními hrdiny - s plukovníkem Milanem Horákem (Miloslav Mejzlík), šéfem kriminálky, ambiciózním Tomášem Benkovským (David Švehlík), praktikem Oliverem Hajnem (Marek Taclík), dokumentaristou Rudou Uhlířem (Michal Novotný), forenzní psycholožkou Janou Chládkovou (Helena Dvořáková) a patologem Karlem Benkovským (Ladislav Frej).

O kvalitním obsazení nových dílů Kriminálky Anděl, které režírovali Ivan Pokorný, Jiří Chlumský a Dan Wlodarczyk, svědčí i zvučná herecká jména ve vedlejších rolích: Jan Vlasák, Pavla Tomicová, Jan Novotný, Martin Pechlát, Miluše Šplechtová, Věra Kubánková, Lenka Krobotová, Hana Igonda Ševčíková, Martin Finger, Klára Cibulková či Petra Hřebíčková.

 

Prvních třináct dílů Kriminálky Anděl vysílala TV Nova s velkým úspěchem na podzim roku 2008 (od 1. 9. do 1. 12.), a již od prvního dílu se seriál stal jedním z nejsledovanějších pořadů.


Zdroj: NOVA

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
snad jediná česká kriminálka na kterou se dá koukat Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Psycholožka v tomto seriálu pronáší vždy tak slaboduché a otřepané věty, že je nutno konstatovat, že scénář psal kdosi, kdo nezná práci psychologa.
Obrázek uživatelky
profil
Zajímavý seriál, ráda se podívám.Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles