Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

TýTý 2010 - Večer plný překvapení

4. 04. 2011 | Úspěšní lidé
Jubilejní 20. ročník ankety televizní popularity je minulostí, ale mluvit se o něm bude asi hodně dlouho. Přinesl s sebou totiž spoustu zvratů a jedno veliké překvapení...

Přímý přenos ze slavnostního večera z Divadla na Vinohradech odvysílala Česká televize 2. 4. 2010 ve 20.00. Galavečerem, stejně jako loni, provázel vtipný Karel Šíp, který zvládl svou roli na jedničku a dokázal, že on a TýTý k sobě bezesporu patří. Jeho humor nakonec ocenili hlasující i zrcátkem pro Osobnost televizní zábavy.

Televizní diváci měli i letos možnost dávat hlasy svým favoritům prostřednictvím SMS a internetového hlasování zde na webu a také pomocí korespondenčních lístků. Nakonec svou přízeň anketě TýTý 2010 a hlavně svým oblíbencům z TV obrazovek vyjádřili neuvěřitelnými 431 027 hlasy!

Okresní přeborV letošním 20. ročníku TýTý 2010 se ozývalo nejvíce jedno slovo, kterým bylo překvapení. To se konalo například v kategoriích Osobnost televizní publicistiky, kde Václava Moravce vystřídal po třech letech Josef Klíma. Ten nezapomněl poděkovat TV Nova, která zrušila pořad Na vlastní oči a díky tomu mohl uspět na Primě v Soukromých dramatech. Další milou změnou bylo udílení ceny pro nejoblíbenějšího herce. Tím se stal neokoukaný Ondřej Vetchý, který loni zazářil v seriálu Okresní přebor, což diváci náležitě ocenili.

V kategorii herečka se také děly věci. Hanu Maciuchovou vystřídala na prvním místě Veronika Freimanová, která přiznala, že největší podíl na jejím vítězství má seriál Vyprávěj. Ten sklidil ještě dvě další významné trofeje a sice za nejlepší seriál roku a také tu nejcennější pro absolutního vítěze, kterou předal Jaromír Skopalík, jednatel vydavatelství Bauer Media. Pořadem roku se stala taneční soutěž České televize Star Dance, která byla tak trochu přítomná na celém večeru TýTý. Zpívající interprety totiž doprovázela Moondance Orchestra Martina Kumžáka, která už léta taneční páry skvěle doplňuje.
Michal David

Michal DavidNejvětší šok ale přišel až s vyhlášením ceny pro nejlepšího zpěváka. Po 19. letech prvenství v anketě TýTý, sesadil Karla Gotta z trůnu Michal David!

Ten, podle svých slov, cenu opravdu nečekal a diváci v sále i u obrazovek asi také ne. Může je ale těšit, že sám Karel Gott se nechal slyšet před přenosem, že už by rád předal žezlo někomu jinému, což se mu splnilo a může být spokojený. Ale uvidíme, zda pro něj tento rok není jen "odpočinkový" a ten příští opět zaujme svou léty prověřenou pozici. Mezi zpěvačkami zvítězila, stejně jako loni, Lucie Vondráčková. Cenu za ní převzal její otec Jiří Vondráček, který prozradil, že se nemohla zúčastnit díky "záležitostem" v Kanadě.

Do Dvorany slávy vstoupila Jiřina Bohdalová, která sklidila mohutný neutuchající potlesk ve stoje.

Zdroj: Televize.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !