Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

TýTý 2014 získali Gott, Vondráčková i Karel Šíp

12. 04. 2015 | Úspěšní lidé
Cenu v anketě televizní popularity TýTý si odnesl v kategorii osobnost televizního zpravodajství Karel Voříšek, moderátor zpráv televize Prima. Ocenění sportovní komentátor připadlo Vojtěchu Bernatskému z České televize. Překvapení se nekonalo ani v případě vítězství v kategorii zpěvák. Anketu Týtý 2014 získal opět Karel Gott. Do Dvorany slávy byla uvedena Iva Janžurová.

„Musím říct, že tentokrát jsem to opravdu čekal. Proč předstírat, že jsem to nečekal, když jsem to čekal. Každý z nás nominovaných přišel, protože to čekal. V uplynulém roce jsem tvrdě pracoval,“ řekl Gott při přebírání ceny. Na dalších místech skončili Vojtěch Dyk, Richard Krajčo, Petr Kolář aTomáš Kluse.

“Prakticky se s nimi nechce nikdo bavit,” ohlašoval kategorii Osobnost televizní publicistiky TýTý 2015 moderátor Karel Šíp. Ocenění získal Josef Klíma. „Beru to jako zrcátko pro celý pořad Očima Josefa Klímy. Nebyl by, kdyby nebyli jeho redaktoři,“ poděkoval Klíma.

anketa týtý 2014Anketu TýTý v kategorii zpěvačka vyhrála Lucie Vondráčková. Sošku přebíral její otec, protože zpěvačka žije v Kanadě.

„Naši tě mají rádi,” gratuloval Bolek Polívka Karlovi Šípovi k vítězství v anketě TýTý v kategorii osobnost televizní zábavy. „Já si v této souvislosti vybavuji pocit, když v hokeji pořád vyhrával Sovětský svaz. Už by to chtělo změnu. Je to trapný.  Byl bych rád, kdyby i tento přenos moderoval někdo nový. Rád bych si totiž pro tuhle cenu přišel pro změnu zezdola z hlediště,” glosoval Šíp ocenění.

Vítězem ankety TýTý 2015 v kategorii herec se stal Ivan Trojan, v kategorii herečka Simona Stašová.

V pořadí 24. ročník cen TýTý přilákal podstatně více pozornosti než ty dřívější.
Do soutěže se vůbec nezapojila televize Nova a své pořady a tváře nechala z ankety TýTý vyškrtnout.
Dalším důvodem, proč tentokrát anketa TýTý 2014 přilákala pozornost, byla snaha internetové televize Stream prosadit do soutěže vlastní pořady. Organizátoři je odmítli a zdůvodnili to tím, že anketní soutěž Týtý je pouze pro klasické televize.



Zdroj: Česká televize
Foto: David Raub


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Mám moc ráda Karla Šípa jako moderátora. Jako snad jediný moderátor nechá dotazovaného odpovědět na otázku, aniž by mu do toho mluvil. A je správně vtipný a vztřícný. Takže: "Karle jsi jednička".
Obrázek uživatelky
profil
Byla jsem osobně v divadle Semafor na jeho Všechnopárty a za sebe i celou rodinu, která byla též přítomna, mohu říct, že je to PAN MODERÁTOR. Opravdu jeho velmi inteligentní humor nemá na naší scéně nikoho podobného. Je pohotový, slušný, vtipný a skvělý člověk. Takže cenu Týtý má opravdu zaslouženě.
Obrázek uživatelky
profil
Zaslužia si cenu Smajlík TyTy
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles