Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Účinné a tiché vysávání pro alergiky a domácnosti se zvířecími mazlíčky

16. 09. 2014 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-
vysavače ETA Manoa











Vysáváte rádi? Odpověď „ano“ uslyšíme jen výjimečně. Důvodů je celá řada. Některými z nich bývá neznalost a nejistota při nakupování vhodného vysavače pro vaší domácnost. Produkty z kategorie vysavačů značky ETA potvrzují i po nové evropské legislativě svou účinnost, výkon s nařízeným nižším příkonem, ale zejména výborný poměr ceny a dokonalého úklidu. Vybere si opravdu každý.


www.eta.czOd 1. září 2014 jsou všechny vysavače dodávané na území Evropské unie označeny povinně velmi podobnými energetickými štítky, jaké zákazník zná z označení bílého zboží. Maximální příkon vysavače dle nové normy nesmí přesáhnout hranici 1600W. ETA přichází na podzim s novinkami z řady vysavačů, které splňují požadavky nové energetické normy na nízký příkon a stále nabízejí zákazníkovi vysoký sací výkon, účinnost, mají velmi variabilní příslušenství a vyhoví i náročným požadavkům domácností, kde žijí alergici nebo domácí mazlíčci.

Novinka podzimu 2014, vysavač ETA Manoa, je sáčkový vysavač, který disponuje vysoce úsporným a zároveň výkonným ECO motorem o příkonu 900W a má aktivní ochranu proti spálení. Součástí je také elektronická regulace sacího výkonu. Nadstandardní filtraci zaručí HEPA filtr třídy 12 s účinností 99,5%. Sběr nečistot je v hygienickém prachovém sáčku Unibag o objemu 3 l.

ETA ManoaVýhodou je také velmi tichý chod 74 dB. Extrémně velký akční rádius až 11 m umožňuje dosáhnout do vzdálených míst bez nutnosti přepojování napájecího kabelu. Samozřejmostí je automatické navíjení napájecího kabelu. Praktické rozměry a nízká hmotnost umožňují snadné skladování a jednoduchou manipulaci.

Příslušenství u dražšího typu modelu navíc V bohaté výbavě obsahuje např. univerzální podlahovou hubici s výsuvným kartáčem, či parketovou hubici. Majitelé chlupatých mazlíčků ocení vzduchový turbokartáč. ETA vám na vysavač ETA Manoa poskytuje prodlouženou záruku 5 let na motor.
Praktické rozměry a nízká hmotnost umožňují snadné skladování a jednoduchou manipulaci.

Více na www.eta.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Účinné a tiché vysávání pro alergiky a domácnosti se zvířecími mazlíčky:

Účinné a tiché vysávání pro alergiky a domácnosti se zvířecími mazlíčky
Účinné a tiché vysávání pro alergiky a domácnosti se zvířecími mazlíčky
Účinné a tiché vysávání pro alergiky a domácnosti se zvířecími mazlíčky
Účinné a tiché vysávání pro alergiky a domácnosti se zvířecími mazlíčky
Účinné a tiché vysávání pro alergiky a domácnosti se zvířecími mazlíčky
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tyhle vysavače jsou fakt spása. Máme rodinu alergiků, takže antialergenní vysavač je naším nejlepším kamarádem a domácím mazlíčkem číslo jedna Smajlík. Úplně slyším, jak známí říkali, že to je zbytečné vyhazování peněz, že přeci stračí pravidelně vysávat a dvakrát do roka si zaplatit za pár stovek úklidovou firmu na mokré vysávání. Blbost. Nejde ani tak o vysávání koberce, jako taky matrací, polštářů, plyšáků. Často se navíc dost pletou antibakteriální a antialergenní vysavače, přičemž jde o dvě naprosto odlišné skupiny produktů. Hezky to je popsané zde http://www.vasedeti.cz/rodina-a-vztahy/domacnost-a-bydleni/vysavac-pro-alergiky-uzitecny-pomocnik-ve-zdrave-domacnosti/
Obrázek uživatelky
profil
Díky za radu, jste zlaté
Obrázek uživatelky
profil
napiš si vlevo pod datumem do vyhledavače název a zmáčkni šipku
Obrázek uživatelky
profil
V sekci Bydlení - pod "Moderní bydlení".
Obrázek uživatelky
profil
Prosim prosím poradte kde mám najít užívajte si léto se vším všudy, nějak to nemohu najítSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles