Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Účinné hubnutí musí být intenzivní!

9. 04. 2008 | Diety
Petra, 34 let
Opakovaně držím všechny možné diety, co já jsem jich už vyzkoušela! Krátkodobě se mi i podařilo zhubnout několik kilogramů. Pak se ale dostavil útroby svírající vlčí hlad, nebo mi bylo smutno, byla jsem nemocná, špatně spala, měla nervy v práci a hop, kila byla zase zpátky.
A někdy i několik navíc. A k tomu samozřejmě nemládnu a tak je pro mne každá další hubnoucí procedura těžší. Tělo k hubnutí přemlouvám stále obtížněji, už je na trápení z minulosti zvyklé a nechce se mu je podstupovat znovu. Jenomže se také nechci vzdát, nechat na sobě pracovat zub času a obalovat se kily navíc. Toužím po radikální změně, štíhlejší postavě, která mne omladí. Chci být prostě ještě „šik“, líbit se sama sobě, cítit se ve svém těle dobře a lehce. Přeji si vybírat si v obchodech oblečení, které se mi líbí a ne pouze to, do kterého se právě náhodou vejdu. A nevěřím také tomu, že všechny ženy z našeho rodu byly takové a že můj sklon k nadváze je dědičný....

Účinné hubnutí musí být intenzivní!DÁMY POZOR! Také je vám taková jarní úzkost povědomá?

Jenže, „dědičný“ může být možná Váš nezkrotný apetit, nepravidelná strava, opakující se hladovky a následné hodování. A s tím vším se určitě dá něco dělat. Upravit jídelníček přeci není taková věda, jeho dodržování je jen otázka disciplíny. K tomu přidejte každodenní chůzi, která vašemu tělu jednině prospěje. Pokuste se o trochu více spánku i když ne vždy Vám to všechny ty denní povinnosti umožní. A pro rychlejší a účinnější efekt si vyzkoušejte novinku Formia4 Intensive a zbavte se nadbytečných kil definitivně!


REVOLUČNÍ ŘEŠENÍ V HUBNUTÍ!

Formia 4 Intensive je tu právě pro Vás. Nabízí skutečně radikální řešení procesu hubnutí. Účinně spálí i hluboko uložené tukové buňky, které jsou příčinou přetrvávající nadváhy a nedovolují tělu zhubnout a krásnou postavu si udržet.
Účinné hubnutí musí být intenzivní!Formia4 Intensive obsahuje Komplex pro hloubkové spalování. Účinné látky tak působí extrémně do hloubky a postupně redukují staré tukové zásoby v tkáních, které jsou příčinou  přetrvávající nadváhy. Výsledkem je rychle viditelný úbytek tukových polštářů
i v rizikových partiích jako jsou bříško, stehna, boky a zadeček.

Pro vyšší účinek navíc obsahuje 2x více EGCG!
Účinné hubnutí musí být intenzivní!Formia4 Intensive obsahuje dvojnásobnou koncentraci EGCG (Epigallocatechin gallate), účinné látky ze zeleného čaje, která má vědecky prokazatelný vliv na procesy přímo podporující hubnutí. Dále aktivuje metabolismus a intenzivně ovlivňuje spalování podkožního tuku. Zároveň blokuje vznik nových tukových buněk. Účinné hubnutí prostě MUSÍ BÝT INTENZIVNÍ! Nebuďte na hubnutí sama.


Účinné hubnutí musí být intenzivní!Formia4 Intensive je možné zakoupit
výhradně v lékárnách.

TIP
Nyní můžete zakoupit i zaváděcí zvýhodněné balení na 3 měsíce za cenu dvouměsíčního balení!
(120+60 kapslí zdarma za cca 840 Kč,
ušetříte 528 Kč).


www.formia.cz                                                                              
doplněk stravy



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
chce to pohyd a jist 5 krat denně a vynechat sladké a tučné jídlo a hodné pít jen vodu :::::
Obrázek uživatelky
profil
Přesně tak,není pravda,že vám tobolky na zhubnutí pomohou,taky jsem toho vyzkoušela mnoho,vážně to chce jen střídmost a pohyb a pak to jde,ale pomali s dokonylým výsledkem.Proto nedejte na reklamu je klamavá.
Obrázek uživatelky
profil
Máte někdo skušenoksti s EBS? (Nebuď rosolSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Vyzkoušela jsem všechno, cvičení, diety, nic nezabralo. Jsem po porodu a po vážném úrazu, takže mám omezenou hybnost nohou. Zkouším, co by mi mohlo pomoci. Uvidíme.
Obrázek uživatelky
profil
na takovéhle preparáty nevěřím,Edora má pravdu, kdyby fungovaly bylo by na světě hubených habaděj. Já hubnu i bez nich, jde to, jen stačí chtít a upravit si jídelníček a bohybovat se a ne sedět u tv a jíst formii 4.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle