Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Udělejte z boků vaši přednost

20. 07. 2010 | Pro ženy

Máte široké boky a nevíte si rady, jaké oblečení vybírat? Poradím vám pár tipů. Každopádně se nebojte, nejste v tom sama. I Věstonická Venuše měla široké boky. V dnešní době není vůbec žádný problém zamaskovat široké boky a udělat z nich vaši přednost. Stačí jen vědět jak na to!

 

Co Vám bude slušet?

Slušet Vám budou především tmavé barvy v dolní části (přes boky) a světlejší v horní části. Pokud ráda nosíte kalhoty, tak i pro Vás se zde najdou kalhoty, které vám padnou jak ušité, a těmi jsou „zvonáče“, nebo rozšířené kalhoty. Krátké bundy, nebo blejzry upoutají pozornost na Vaše boky, a to by Vám mohlo být nepříjemné, proto volte raději delší kabátky, ve kterých se budete cítit sebevědoměji. Jste milovnicí sukní? Není problém. Můžete buď nosit splývavé sukně do tvaru „A“ (tip: dolaďte je vysokými kozačkami), nebo trendy balónové sukně, které doporučuji zejména právě dámám se širšími boky. Dalším plusem jsou svislé pruhy a švy – dolní část těla zeštíhlí a dá mu tvar. Tip na léto: Pořiďte si delší tuniku. Dlouhá tunika je pohodlná, vzdušná, zakryje vám boky a v létě se budete cítit příjemně.

 

Čeho se vyvarovat?

 Vyhněte se prosím kabátům, které končí na nejširší části vašich nezbedných boků. Tato délka Vám boky ještě opticky rozšíří. Vodorovné detaily v dolní polovině také nejsou tou správnou volbou. Totéž platí i u kapes v oblasti boků, které přidávají na objemu. Co se týče doplňků, i ty někdy mohou nepříjemně upozornit na Vaše boky, proto volte kabelky, které nejsou na příliš dlouhém uchu. POZOR! Největší pozor byste si měla dávat na světlé, zejména trendy bílé kalhoty, nebo lesklé legíny. Obojí totiž rozšiřuje vaši postavu. Tip: Máte tričko, ke kterému nosíte pásek kolem pasu? Zkuste si ho dát níž, kolem boků.

 

Nezapomeňte, že každá z nás je krásná od přírody! A čím dřív přijmeme svoje tělo takové jaké je, tím lépe. Stačí jen umět své tělo nosit, budete potom působit sebejistě a dostane se Vám obdiv.

 

Nikolette

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
kalhoty nosím správné,zvonové jsou mé oblíbenéSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles