Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

UDG natáčejí duet s Bárou Zemanovou

24. 02. 2008 | Úspěšní lidé

a mají 2 nominace na Žebřík


Skupina UDG připravila pro své fanoušky další překvapení!

Ve středu 6. února nazpíval frontman UDG Petr Vrzák ve studiu Sono duet se zpěvačkou Bárou Zemanovou. Nové podoby se tak dočkala písnička Buď a nebe, podle níž se jmenuje i aktuální album kapely. S Petrem ji původně nazpívala Iva Fruhlingová, ale na základě dohody s hudebním vydavatelstvím, které zpěvačku zastupuje, nešlo skladbu používat coby singl pro rádia. „Což byla velká škoda," komentuje vzniklou situaci bubeník Jugi a dodává: "Vzhledem k tomu, že jsme této písničce od začátku věřili a bavila nás, rozhodli jsme se poprosit Báru, zda by ji nepřezpívala."

UDG natáčejí duet s Bárou Zemanovou „S Bárou jsme se často potkávali na letních festivalech a padli jsme si do oka. Napadlo nás: proč nepřezpívat „Buď a nebe“ s ní, a neumožnit tak této písničce, cestu do éteru českých rádií,“ vysvětlil spolupráci s bývalou finalistkou soutěže Česko hledá SuperStar a držitelkou ceny Skokan roku 2007 v anketě Český Slavík, saxofonista a zpěvák UDG Adam Kupera.

„Muzika UDG se mi líbila už dávno před SuperStar. Na jednom z festivalů jsem asi před třemi lety byla při jejich vystoupení v první řadě a dostala jsem od jejich bubeníka paličku,“ řekla s úsměvem Bára Zemanová. Ve vysílání rádií by se měla píseň objevit během několika týdnů.

Skupina UDG navíc aktuálně získala dvě nominace
v prestižní hudební anketě Žebřík 2007.


Jejich píseň Kurtizána se utká o prvenství v kategorii Skladba a Videoklip roku. O vítězi mohou rozhodnout všichni hudební fanoušci pomocí SMS zprávy do 29. února 2008. Pro Kurtizánu skupiny UDG mohou v kategorii Skladba posílat zprávu ve tvaru: „ZB(mezera)3(mezera)D(mezera)2“; v kategorii Videoklip SMS ve tvaru: „ZB(mezera)4(mezera)D(mezera)2 na číslo 9003006. Cena SMS je 6 Kč včetně DPH.

UDG natáčejí duet s Bárou Zemanovou Nominace byly vyhlášeny 1. února 2008 a ceny budou vítězům předány 7. března 2008 v domě kultury Inwest v Plzni. Prestižní anketu Žebřík každoročně vyhlašuje hudební měsíčník Report (music&style).

Na jaro 2008 navíc UDG plánují první speciální akci pro členy svého fanklubu, který se jmenuje FUN klub. Jako odměnu za přízeň připravila skupina pro všechny jeho členy exkluzivní koncert, kde kromě UDG vystoupí také spřátelená kapela My own story a zpěvačka Jana Lota. Akce se koná v sobotu 5. dubna v malebném prostředí v Doubici u Krásné lípy. Pro funklubáky bude v místním klubu kromě programu připraveno také pohoštění a spaní zdarma. UDG zde exkluzivně představí několik nových skladeb.

Více informací na se dozvíte také na oficiálních webových stránkách skupiny UDG.

Zdroj: SONY BMG

Hana Houbičková
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !